reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

@Nevka prawdopodobnie masz młodszą ciążę niż myślałaś, nie zamartwiaj się dziewczyno, głowa do góry i odpoczywaj tak jak mówił lekarz

@stonka84 super fota! fajnie jak już na zdjęciu widać coś podobnego do dziecka. wzruszające :)

Moja wizyta w piątek, strasznie się czas dłuży jak się tak na coś bardzo czeka :)

reklama
Nevka,glowa do góry! To samo miałam przy pierwszej ciąży. Z kalkulatora wychodziła ciąża starsza o tydzień niż było w rzeczywistości. Też mnie straszyli lekarze, żeby się przygotować na najgorsze, a wszystko skończyło się dobrze i cora właśnie śpi obok! Wypoczywaj i nie martw się na zapas. :)

Gratuluję wszystkim dzidzioli i serduszek! Ja chyba zejdę do tego 14 marca, równe dwa tygodnie...

Stronka piękna dzidzia

Marta a Ty kiedy ostatnią wizyte mialaś?
Jak ja bym juz chciala 10 tydz u mnie dopiero dzis 5t3d
Wstalam godzine temu siku juz byłam chyba 20 razy

Ja tez po wizycie, nie mam zdjęcia, ale tak jak się spodziewałam ciąża młodsza, tak wychodzi z usg, ale serduszko pięknie bije :-)

Widze ze sporo nas tutaj, ktorym ciaza wychodzi mlodsza z usg, troche mnie to uspokoilo, bo juz fisiowalam :)
Paulina, super ze przynioslas dobre wiesci! :)

Nevka głowa do góry w tej kwesti te dwa tygodnie to bardzo dużo czasu ,także nie martw się,wypoczywaj i jeszcze raz się nie martw :*

Stonka piękne maleństwo już widać kształt człowieczka :-) :) cudnie :-) :)

Paulina gratuluję :-) :)

Papciarkowa na początku też latałam co 5 min do kibelka.

To moje cudo z wczoraj:-)

Załączniki

• IMG_20160302_112129.jpg
    IMG_20160302_112129.jpg
    221,8 KB · Wyświetleń: 302
reklama
Do góry