reklama
Natusia16
Fanka BB :)
Piękne macie te zdjecia
Ja dziś byłam na wizycie i niestety glukoze mam za dużą muszę zrobić krzywą cukrową :/ kompletnie się tego nie spodziewałam choć bardzo bałam.. Nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ mam nadzieję,że może tak bo gdy byłam na pobraniu krwi to zemdlałam w kolejce,było chyba z 30 osób brak miejsc siedzących i osunęłam się,trwało to zaledwie kilka sekund.
A z milszych spraw to widziałam mojego kropka i mam założoną kartę ciąży.Wizyta za dwa tygodnie chyba że cukier wyjdzie źle to wcześniej.
Ja dziś byłam na wizycie i niestety glukoze mam za dużą muszę zrobić krzywą cukrową :/ kompletnie się tego nie spodziewałam choć bardzo bałam.. Nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ mam nadzieję,że może tak bo gdy byłam na pobraniu krwi to zemdlałam w kolejce,było chyba z 30 osób brak miejsc siedzących i osunęłam się,trwało to zaledwie kilka sekund.
A z milszych spraw to widziałam mojego kropka i mam założoną kartę ciąży.Wizyta za dwa tygodnie chyba że cukier wyjdzie źle to wcześniej.
joani
Natusia, ja miałam cukrzycę i mi się w głowie kręciło na czczo a jeszcze czekasc na glodniaka w labo, masakra. Ja po wypiciu glukozy leżałam na kozetce, inaczej bym nie wytrwała 2 h.
Mi pomagała sama dieta i nie musialam brać leków. Wszystko zależy jak organizm reaguje. No i raczej będziesz musiała zaopatrzyć się w glukometr. Ale wszystko gin ci powie i pewnie wyśle do diabetologa.
Gratuluje udanych wizyt :-) ufff, w końcu.
Mi pomagała sama dieta i nie musialam brać leków. Wszystko zależy jak organizm reaguje. No i raczej będziesz musiała zaopatrzyć się w glukometr. Ale wszystko gin ci powie i pewnie wyśle do diabetologa.
Gratuluje udanych wizyt :-) ufff, w końcu.
joani
Jeśli cukier utrxymasz w ryzach, nic się nie stanie dziecku. Dlatego u mnie dieta pomogła a cukier zaczął mi dopiero wariowac w 37 tygodni u i miałam cesarke. Dziecku nie ucierpiało na tym, bo i miałam wszystko pod kontrolą. Będzie dobrze a już teraz na necie poszukaj co można jeść i kiedy, od razu uprzedxam, że nie jest to uciążliwe, więc się nie bój diety.
PerseaNigra
Oj niefajnie z tą cukrzyca. Ja nie mialam ale w pierwszej ciazy zasnelam na poczekalni po glukozie i mnie mile panie położyły na kozetce: )
papcia
Mamunia Lenuśki
reklama
justjestem
Moderatorka
Bylam u gina. Miś ma 2 cm i pięknie sobie fikał niestety zrobil mi sie krwiak, malutki i niegroźny, daleko od szyjki ale trzeba go obserwować, mam leżeć, zero seksu i stresu. Wizyta za dwa tyg.