reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Z cytryną dało się przełknąć i mnie aż tak nie zemdliło,pamiętam kiedyś bez cytryny piłam to dopiero hardkor..

Z nadciśnieniem nie pomogę..

przepraszam że Was zapytam wprost ale czy ja dobrze rozumiem że robicie w laboratorium badanie krwi z glukozą i wciskacie cytryne do tego? A co na to pielęgniarki? Tak można?

Jak pierwszy raz robiłam, babska z labo spytała czemu nie wzięłam cytryny, bo lepiej się pije. I kolejnym razem wzielam, o niebo lepiej poszło i mnie niue rwalo.

reklama
Ja wzięłam za radą innych mam. Miałam połówkę cytryny przekrojona na pół. Zapytałam czy mogę to wcisnąć do kubka. Pielęgniarka powiedziała, że jeśli chce mogę. Było dużo lepsze.

Do góry