reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Zmobilizowalam.sie i strzeliłam fote z rana

Załączniki

• 2016-03-18_18.05.08.jpg
    2016-03-18_18.05.08.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 123
A dzidziuś pewnie na też 7-8 :-) na podstawie pęcherzyka masz 8,2 tc ja mam ròznice między dzieckiem a całym pęcherzykiem różnice 5 dni..

Papciarkowa, trochę nie rozumiem, przewidywana datę porodu masz na 4. Października, w dodatku 2015? Coś mi tu nie gra, bo mialas przecież na koniec października....

Oj no pewnie źle ustawione usg :-) a termin się chyba zgadza bo mamy praktycznie tak samo wiekowo ciążę i ja mam na 2.11.16

Marta mi podobnie jak u joani za pierwszym razem się dziwiła,że nie mam, a dziś mi nawet pesteczki wyciągnęła :) wcisnęłam pół cytryny prawie. Potem mi aż tak źle nie było bo bardziej czułam kwas niż tę słodkość.

Papciarkowa piękne maleństwo :)

reklama
Dzięki za info. Nie chciałam się wyglupic z przynoszeniem cytryny do labo. Wyprobuje Wasz patent.
Jednak co 2 głowy to nie jedna i można coś praktycznego się dowiedzieć z takiego forum :* :* :*

Do góry