reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Dziewczyny, super wiesci i piekne potworki :)
Persea, a my to mamy termin na ten sam dzien zdaje sie? :) 3 paz? tylko Ty bedziesz miala wczesniej cesarke jak sie nie myle?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
virtuti gratuluje;) to dzien róznicy miedzy naszymi bobaskami i 0,17 cm roznicy wzrostu :rolleyes:

musiałam zmniejszyc plik bo sie nie chcialo zmiescic ;) to moja krecaca sie fasolka ;):biggrin2:

PerseaNigra mi też się wszystko przelewa i gdyby nie to ze wiem ze to jeszcze niemozliwe to bym powiedziala ze to ten babeklek :)

Załączniki

• 20160315_124057.jpg
    20160315_124057.jpg
    352,4 KB · Wyświetleń: 148
Jestem. A więc fasolka ma 2.36cm serduchooo wali177razy na minutę coś tam sobie fikala ręce i nogi nam pokazała widać było Pepowine i nawet lekarz przez usg Powiedział.ze nie będzie badał.mi.szyjki bo widzi ze jest długa i wszystko ok. Następna wizyta 6kwietnia będzie Genetyczne. Z testem papa

Załączniki

• DSC_1596.JPG
    DSC_1596.JPG
    882,5 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry