reklama
Nie ma serduszka nie ma tętna płodu jak on to się wyraził.... do tego jest krwiak nie wolno mi nic Powiedział ze jeśli za 2 tyg nie będzie serduszka to łyżeczkowanie mnie czeka
Tak mi przykro. Miejmy nadzieję że jednak za te 2 tygodnie je usłyszysz. Dbaj o siebie
Nevka
Fanka BB :)
Wymierzył cały pęcherzyk i z obliczeń mu wyszło 5t4d na monitorze pisało EDD 29.10.2016 ... wiec nie wiem... wszystkie badania mam zrobić... na toksoplazme itp... inaczej karty ciazy mi nie założy...
Krwiak jest bardzo blisko pęcherzyka około 4 cm ma... duphaston mam brać cały czas
Krwiak jest bardzo blisko pęcherzyka około 4 cm ma... duphaston mam brać cały czas
justjestem
Moderatorka
Nevka a jest zarodek? Spokojnie to za szybko na serduszko.
Ja juz domu, jutro ide do swojego gina, nie bede sie wypowiadać na temat opieki w szpitalu, usg tylko w sobotę mialam, badania z krwi i moczu wyszly ok.
Ja juz domu, jutro ide do swojego gina, nie bede sie wypowiadać na temat opieki w szpitalu, usg tylko w sobotę mialam, badania z krwi i moczu wyszly ok.
reklama
Eeee, no to przeciez w takiej wczesnej ciazy nie zobaczysz serca jeszcze :/ Chociaz lekarz tez bardzo dziwnie do tematu podszedl i od razu Cie nastraszyl lyzeczkowaniem :/ ja bym poszla za tydzien do innego gina na Twoim miejscu i w ogole bym lekarza zmienila. Moja mi zalozyla karte ciazy bez problemu i kazala dzwonic 2 marca do siebie w sprawie skierowania na badania, bo tak to skierowanie da na nfz i nie bede musiala placic.
Ja tez mialam krwiaka blisko pecherzyka i teraz na usg mi wyszlo ze sie prawie wchlonal, wiec jak bedziesz lezec i brac leki to bedzie dobrze
Ja tez mialam krwiaka blisko pecherzyka i teraz na usg mi wyszlo ze sie prawie wchlonal, wiec jak bedziesz lezec i brac leki to bedzie dobrze