reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Wiesz... byłam przekonana z każdych obliczeń na kalkulatorze wychodził 6t4d :( a tu co innego wyszło :(

reklama
Co za lekarz przecież oczywistym jest ze owulacja moze byc pozniej! Wiec nie stresuj sie w 5 tyg to normalne ze serduszka nie ma nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze;*

U mnie tez wyszlo, ze ciaza tydzien mlodsza niz myslalam.
Nevka, moze tez kwestia slabszego sprzetu, ze nie bylo widac tego cialka zoltego. Dla spokojnosci mozesz isc skonsultowac sie z innym lekarzem, przeciez ten to ma podejscie godne pozalowania :/

Iśka90 no właśnie ma dobry sprzęt :/ gabinet prywatny :( wszystko pięknie :(

JustJestem - właśnie mnie tak samo wychodzi jak Tobie... U Ciebie jest ciałko żółte?

Nevk jeśl7 ciąża jest młodsza i to dopiero 5 tydzień to ja na usg miałam sam pęcherzyk bez ciałka i lekarz stwierdził ze na tym etapie może jeszcze go nie być.

reklama
Bo owu nie mialas po miesiączce tylko okolo tygodnia później! ;) tak, u mnie bylo w sobotę 5t2d ale moze ty masz jeszcze mlodsza, mysle ze za tydzień juz powinno być!

Do góry