reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Agnya nie strasz :p strasznie bym cesarski nie chciała, ale powyżej 4 kg to lekarz rodzi. Nie ma tragedii na razie bo waży 200 g więcej niż przeciętnie dzieci się rodzą. A u mnie na razie +10 kg

Gnidka trzymam kciuki. Wiem jak Ci ciężko i ile masz myśli na minutę. Ja też byłam w niewiedzy do 6 miesiąca ale na szczęście jest wszystko ok i u Was też tak będzie.

Wiktorka gratulacje!

Gnidka kochana, Ninka po prostu będzie drobniutka :tak:
Wierze że wszystko będzie dobrze! Trzymamy kciuki tak mocno, jak tylko to możliwe !! :)

]Dziewczyny wypuścili mnie jeszcze na trochę zobaczymy na jak długo. Kolejny pobyt to już do cc będzie czy miałby trwać 2 czy 5 tygodni. Tryb leżący, nogi zaciśnięte i aby wyniki badań się nie pogarszaly
....

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

kamiladon trzymam kciuki abyś jak najdłużej wytrzymała :)
a kiedy termin cc?
niby fajnie ze w domu ale ciężko jest wymoc na sobie takie sumienne leżenie. ..
powodzenia :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamiladon super ze juz w domku:)
Dasz rade jeszcze tylko pare tygodni :)
Trzymamy kciuki za dobre wyniki:)

Wiktorka ja tez mam nadzieje ze 4 kg nie przekroczy ... Zobaczymy:)

Ale jestem nie na czasie dziewczyny, wyciągnęłam córę na zakupy chciałam kupić takie cienkie rękawiczki dla bejbika zeby sie nie drapał a moja córa mnie uświadomiła ze większość ubranek z długimi rękawami maja specjalne odwijane rękawki! Przyszłam do domu, sprawdziłam i rzeczywiście:) teraz sie zastanawiam czy jak córa była mała to tez takie mialam a ja głupia wiecznie gubiłam i szukalam tych rękawiczek po domu:)

Do góry