reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Gnidka bedzie dobrze:)
Nina juz udowodniła ze nie poddaje sie! I przybiera na wadze 300g to chyba całkiem niezle, po prostu jest drobniutka:) Dobrze ze masz wizyty 2 razy w tygodniu.
Trzymaj sie dzielnie, zdrowo odrzywiaj a my tu wszystkie trzymamy kciuki jak zawsze:)

Gnidka trzymam kciuki !!!

Agica dlaczego bylas w szpitalu? Wyszło Ci wielowodzie? Ja mam wielowodzie, można sie naczytac okropnych rzeczy. Z córka mialam AFi 20-21 i bylo wszystko ok, urodzila sie zdrowa, 10 pkt. Tylko mialam cc. Teraz mam jednak troche wiecej tych wód.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Wesoła nie mam wielowodzia ale położna podejrzewała ze mam bo moja macica jest za duża jak na wiek ciazy i wysłała mnie na badania do szpitala. Okazało sie ze wody ok tylko mały jest przerośnięty i muszą sprawdzic czy cukrzycy nie mam bo przy niej bobasy tak rosną. Ale masz racje naczytałam sie w internecie okropieństw i mialam stresa:(
Skoro z córa juz tak miałaś i wszystko z nia ok to chyba taka Twoja uroda:) a co mówi twój lekarz? Tez masz takie ogromne brzuszysko?
Wlasnie znalazłam zdjecie, całkiem zgrabny brzusio:)

Ostatnia edycja:
Gnidka, wszystkie trzymamy mocno kciuki! Maleńka na pewno da radę! Trzymaj się, już nie długo będziecie wszystkie razem po drugiej stronie brzucha!

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry