reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Gnidka bedzie dobrze:)
Nina juz udowodniła ze nie poddaje sie! I przybiera na wadze 300g to chyba całkiem niezle, po prostu jest drobniutka:) Dobrze ze masz wizyty 2 razy w tygodniu.
Trzymaj sie dzielnie, zdrowo odrzywiaj a my tu wszystkie trzymamy kciuki jak zawsze:)

Gnidka trzymam kciuki !!!

Agica dlaczego bylas w szpitalu? Wyszło Ci wielowodzie? Ja mam wielowodzie, można sie naczytac okropnych rzeczy. Z córka mialam AFi 20-21 i bylo wszystko ok, urodzila sie zdrowa, 10 pkt. Tylko mialam cc. Teraz mam jednak troche wiecej tych wód.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Wesoła nie mam wielowodzia ale położna podejrzewała ze mam bo moja macica jest za duża jak na wiek ciazy i wysłała mnie na badania do szpitala. Okazało sie ze wody ok tylko mały jest przerośnięty i muszą sprawdzic czy cukrzycy nie mam bo przy niej bobasy tak rosną. Ale masz racje naczytałam sie w internecie okropieństw i mialam stresa:(
Skoro z córa juz tak miałaś i wszystko z nia ok to chyba taka Twoja uroda:) a co mówi twój lekarz? Tez masz takie ogromne brzuszysko?
Wlasnie znalazłam zdjecie, całkiem zgrabny brzusio:)

Ostatnia edycja:
Gnidka, wszystkie trzymamy mocno kciuki! Maleńka na pewno da radę! Trzymaj się, już nie długo będziecie wszystkie razem po drugiej stronie brzucha!

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry