reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Jak chodziłam w Pl w pierwszej ciąży prywatnie też miałam co wizytę badania USG 3d tu w DE cenie ma prywatnie. Jest gin na ubezpieczenie i można np pakiet usg wykupić czy jakieś dodatkowe badania. I usg 3d też płatne. Gin mi obiecał fotkę za darmo jak będzie dobra okazja. Ale te zdjęcia z Polski są piękne i super pamiątka w albumie.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gnidka podziwiam Cię jesteś bardzo dzielna i tak walczycie do samego końca o dwa skarby:) wszystko kochana napewno sie ulozy pozytywnie trzymam kciuki :) a tygodnie lecą szybko

Dziewczyny ja pisze ogolnie o mentalnosci. W wielu miejscach za granica nie ratuje sie ciazy do 3 miesiaca a i w Pl znajduja sie lekarze majacy wszystko w dupie.
Gnidka zdrowka i sily dla was wszystkich. Mam nadzieje ze za pare miesiecy zobaczymy zdjecia calej szczesliwej rodzinki :)

Persea ja popieram..... w Norwegii do 12 tc nic nir robią ... a tu próbują ... tam razem z testem ciazowym dostajesz ulotkę o informacji na temat usuwania ciąży .... noe twierdzę że to do końca źle ale powinny być w widocznym miejscu w aptece a nie w każdym teście ....

Ja dziękuję bardzo za takie coś i ciesze się ze obie ciążę prowadzę w Pl bo w obu leżałam w szpitalu i dalej dzięki temu ciesze się dzieciaczka mi. ... młodym i młodszym w brzuchu... a tam duże prawdopodobieństwo że bym ich nie miała :/ z Krystkiem od 9 tc miałam ciążę zagrożona ... z tym do szpitala trafiłam w 11 tc ... wiec tam by mnie niestety zbyli :/

Gnidka trzymam za Was dalej kciuki i ciesze się ze jesteście pod dobrą opieka ...

Popieram.... ja nie jestem jakaś mega antyaborcyjna.... uważam że kobiety powinny mieć wolny wybór. ... choć z drugiej strony gdyby bardziej zadbano o teczka życia itp. To pewnie wielu tragedii można by uniknąć ....
A co do ochrony życia to powinno się pomagać niezależnie od tygodnia ciąży skoro rodzice tego maleństwa pragną. ... ale co kraj to obyczaj ...

A ja cioteczki przedstawiam Wam mojego królewicza :D haha

Załączniki

• 13275702_750210391788013_1282324291_n.jpg
    13275702_750210391788013_1282324291_n.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 76
  • 13295144_750210395121346_1613763249_n.jpg
    13295144_750210395121346_1613763249_n.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry