reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
ginekolog mówi że 8 wg miesiączki, ale tak na prawdę to 7 bo miałam późno owu. Na razie się trzymam. Śmieję się że to będzie mój pierwszy pobyt w szpitalu ;p
Nie krwawię. W zasadzie nawet nie miałam brudnego ślubu, a w ciągu ostatnich dni nic tylko sprawdzałam czy wszystko dobrze. Wszystkie objawy ciąży też mi minęły od momentu gdy na poprzedniej wizycie gin mi powiedziała że nie widzi zarodka. Jestem tylko mega senna, ale w moim przypadku to może wina pogody i przemęczenia. W końcu przez trzy tygodnie walczyłam z grypą ...

Justynka przykro mi bardzoo;( nie slyszalam nigdy o tej trzeciej obci; / jak mialam puste jajo to kazali mi jechac na początku na oddzial tam zrobili dodatkowe usg na potwierdzenie i wtedy tabl na wywołanie bo tez nie mialam zadnych plamien.

Byłam, widziałam, słyszałam! :)

Jest serduszko! Słuchaliśmy oboje jak bije, ale króciuteńko, bo wiadomo to jeszcze maleństwo. I widzieliśmy w 4D, ale oczywiście fasolka nie była nawet człekokształtna ;) Według usg to 6 tydzień i 3 dzień. Termin mam na 10.10.

Nawet nie wiecie, jak się cieszę :D

reklama
Do góry