reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

dzięki za podpowiedź, ja nie mam tych badań specjalistycznych więc zrobię wcześniej skoro na grupę krwi się dłużej czeka

reklama
joani a kiedy masz następną wizytę?

jak się cieszę, że mi biorą krew na miejscu i robią sami potrzebne badania. Bo jakbym musiała jeździć sama byłby kłopot.

Witam ,ja już po wizycie :) jak na ten tydzień szału nie ma :)
Jest pęcherzyk ciązowy,wszystko ok następna wizyta 01.03 :) wtedy ma byc juz widać serduszko :)

Joani sprzęt oks tylko tydzień ciąży za mały żeby coś więcej było widać za dwa tygodnie mam nadzieję że bedzie serduszko :)

AAA taki problem to nie problem ;-) jak te nasze groszki małe nasza cierpliwość już ćwiczą ;-)

Joani ale miałaś nadprogramowa wizytę więc wytrzymasz :-)

Beti czas szybko minie :-)

reklama
Jestem po wizycie jest serduszko ibije

Serduszko bije w rytmie cza cza tralalalaa maluch ma cale pol cm i wszystko w jak.najlepszym porzadku foto ponizej

Załączniki

• 1455736197914.jpg
    1455736197914.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 147
Do góry