G
gość_forum
Gość
Just ja byłam 4t6d i był tylko pęcherzyk,na wizytę serduszkową idę 01.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też widziałam bijące serduszko 6t2d ale już doczytalam że będziesz w 4t6d to pewnie tylko pecherzyk.Myślę że jeszcze nie, u mnie w 5t4d był tylko pęcherzyk. Powodzenia na wizycie.
Pecherzyk ma 0.83 mm. Wszystko ok. Dostal l4 do 29.02.
Bellina ja poronilam w grudniu. Poronienia samoistne na samym poczatku ciazy. Bardzo bolalo mnie podbrzusze i pojechalam do internisty. Zrobili mi morfologie i usg brzucha i kazali jechac na ip do szpitala ginekologicznego. Tam sie okazalo, ze jestem w ciazy. Krwawilam. Zostawili mnie ba oddziale bo podejrzewali ciaze pozamaciczna. Teraz okazuje sie, ze ciaza tydzien mlodsza. Pecherzyk ma 0.83 mm. Troche malo i przyrosl tylko 0.2 mm. Za bardzo sie tym wszystkim denerwuje. Spac po nocy nie moge.