reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Beti jak zobaczę pęcherzyk to przynajmniej bede szczęśliwa ze jest na miejscu. Usłyszymy serduszko na pewno <3 jak zobaczę pęcherzyk to potem co tydzień będę chodzić zeby serduszko zobaczyć.

Pecherzyk ma 0.83 mm. Wszystko ok. Dostal l4 do 29.02.

Marzycielka jeśli można spytać, czy miałaś zabieg przy poprzedniej ciąży? Wiesz co było przyczyną? I czy coś zagraża tej?
Dopytuję, gdyż jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja poroniłam w listopadzie. Ale z wizytą jeszcze czekam.

Aaaa i super, że wszystko ok :)

Bellina ja poronilam w grudniu. Poronienia samoistne na samym poczatku ciazy. Bardzo bolalo mnie podbrzusze i pojechalam do internisty. Zrobili mi morfologie i usg brzucha i kazali jechac na ip do szpitala ginekologicznego. Tam sie okazalo, ze jestem w ciazy. Krwawilam. Zostawili mnie ba oddziale bo podejrzewali ciaze pozamaciczna. Teraz okazuje sie, ze ciaza tydzien mlodsza. Pecherzyk ma 0.83 mm. Troche malo i przyrosl tylko 0.2 mm. Za bardzo sie tym wszystkim denerwuje. Spac po nocy nie moge.

Bellina ja poronilam w grudniu. Poronienia samoistne na samym poczatku ciazy. Bardzo bolalo mnie podbrzusze i pojechalam do internisty. Zrobili mi morfologie i usg brzucha i kazali jechac na ip do szpitala ginekologicznego. Tam sie okazalo, ze jestem w ciazy. Krwawilam. Zostawili mnie ba oddziale bo podejrzewali ciaze pozamaciczna. Teraz okazuje sie, ze ciaza tydzien mlodsza. Pecherzyk ma 0.83 mm. Troche malo i przyrosl tylko 0.2 mm. Za bardzo sie tym wszystkim denerwuje. Spac po nocy nie moge.

Rozumiem. Czyli niestety od początku coś się dzieje. Przykro mi. A kiedy ostatnie usg było? Wiesz, że to może być błąd pomiaru. Na tym samym sprzęcie robione, przez tego samego operatora?
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

A pytałam, gdyż zaczęłam się zastanawiać nad sobą, bo to miesiąc różnicy. Ale u mnie zapewne zawiniło TSH, ciąża obumarła w 4tc, a dowiedziałam się w 6tc.

reklama
Do góry