reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Gnidka poczytałam o tym trochę jak przeczytałam twój post.
Czytałam historie mamy u której bliźniąt zdiagnozowano ttts ... I miała właśnie opisany przez ciebie zabiegi. I dzidziusiem się wyrównały i skończyło się happy endem ....
U ciebie na pewno też tak będzie .... wszystkiego dobrego dla waszej 3

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Staram się nie mysleć w negatywach... w zasadzie to staram sie w ogóle nie myśleć, zwłaszcza, że cała reszta była ok i możliwe nawet, że róznica jest taka bo po prostu tak to już jest, szczególnie, że od samego początku była między nimi jakas róznica, ale nie można być pewnym, zwłaszcza przy aż 21%. Będę informować na bieżąco :) Zaraz wam wrzucę fotki :)

Ciężko jest ująć ładnie na usg dwójkę na raz, dlatego zazwyczaj jest jeden i głowa drugiego. pierwsza fotka - większy bliźniak z profilu i pod jego główką jest głowa drugiego, na Drugim jest większy bliźniak z przodu, a na trzecim mniejszy bliźniak z tyłu i w prawym górnym rogu główka większego. Nie wiem czy widzicie co opisałam, ale lepszych niestety nie mam.

Załączniki

• P1060446.JPG
    P1060446.JPG
    61,2 KB · Wyświetleń: 129
  • P1060447.JPG
    P1060447.JPG
    63,9 KB · Wyświetleń: 129
  • P1060448.JPG
    P1060448.JPG
    62,7 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Do góry