reklama
Gnidka - trzymam kciuki. A kiedy masz wizyte u specjalisty?
Jeszcze nie wiem, dzisiaj wysłali formularz do szpitala w Dublinie i mają do mnie oddzwonić w przeciągu tygodnia.
Magda86Poznań
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za was
bbubbka
Gnidka trzymam mocno kciuki aby wszystko zakończyło sie szcześliwie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
PerseaNigra
Gnidka to bardzo smutna informacja. Mam nadzjeje ze jednak specjalisci dadza rade uratowac Twoje dzieci.
Wiktorka88 O
Gnidka wierze, ze dacie rade ty i dzieciaki. Mocno trzymam kciuki.
reklama
Dzięki dziewczyny za wszelkie cieple słowa. Nie tracę nadzieji, że oba dzieciaczki przeżyją. Dzisiaj jak oglądalismy maluszki, to oba ładnie się ruszały, serduszka biją więc puki nic się nie zmieni w tej materii mam zamiar utrzymać pozytywne nastawienie, choć przyznaję otwarcie, że teraz mam więcej czarnych myśli i ogromnie sie boję, jednak wiem, że jeszcze wszystko może być dobrze. Jestem już też trochę zorientowana w temacie, więc naprawdę jestem przygotowana. Najważniejsze teraz dla mnie, żeby zobaczyć się z profesorem w Dublinie i usłyszeć co on myśli na temat naszego przypadku no i żeby mniejszy maluszek walczył wytrwale. Trzymajcie za nas kciuki i kto może to niech się za nas modli. Wierzę, że lekarze mając obecne możliwości będą w stanie coś więcej zrobić niż siedziec z założonymi rękami i monitorować - najwazniejsze, zeby znaleźć przyczynę i w miarę możliwości spróbowac ja wyeliminować. Będę się odzywać jak tylko dowiem się więcej.
Ostatnia edycja: