reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Gratulacje dziewczyny! Już coraz więcej z Was wie co nosi w brzuchu, a ja jeszcze czekam, ale grunt, że zdrowe! Prenatalne miałam jakiś czas temu i wszystko było w jak najlepszym porządku. Mój A stwierdził, że to pewnie dziewczynka, bo ma małą główkę :D A ostatnio mu się nawet śniła. Zobaczymy! U nas pierwsze to jest mi to obojętne! Całe życie chciałam chłopaka, a teraz jestem szczęśliwa i nieważne co jest w środku! :) Rzadko do Was witam, ale to dlatego, że wciąż pracuję, a dojazdy zajmują mi dziennie 3 godziny, wiec często jestem zmęczona. Życzę powodzenia wszystkim mamom, które czekają na wizyty! ;) W tym tygodniu zajrzę do Was częściej, bo mam L4 - dopadło mnie jakieś choróbsko wstrętne... :(

Aria! Gratuluję zdrowego Synusia!
I ja, tak samo jak ty, marzę o córeczce, ale coś czuję że będzie drugi łobuz ;)
Marzenia marzeniami, ale najważniejsze że zdrowe :)
Ja mam wizytę 4 maja, to mam wielką nadzieję że pokaże co ma między nogami ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry