reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Beatka ja też od rana stres :-) ja niby wcześniej mam wizytę bo przyjmuje od 15stej więc może ok 16stej będę już po usg... Ale i tak nam wrażenie, że przed mną tylne czasu, że hohooopp....
Ja raczej nie dowiem się czy syn czy córka bo to chyba za szybko co? Skończymy 13tc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila, słyszałam o przypadkach, że kobiety w tym tygodniu już się dowiadywaly (na 70-80%)a potem było tylko potwierdzenie.
Ale mój gin nie chciał mi wcześniej powiedzieć żeby nie zmylac. Mówiła że poczekamy do następnej wizyty i wtedy będzie bardziej pewne.
Powiem Ci ze się cieszę, bo chociaż straszna ciekawość, to ja jestem taka napalona, że pewnie jakbym usłyszała to już bym na zakupach była. A tak będę przynajmniej więcej pewności miała ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm pewnie ja też bym już się skusiła na coś :-) no zobaczymy czy ich sprzęt w ogóle może tak wcześnie wykryć co dziecko ma między nóżkami :-) :-) :-)
Już bym chciała być po... dobrze, że mąż że mną wchodzi do gabinetu bo to mega wsparcie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja już 18 tydzień to jestem nastawiona, że coś pokaże maleństwo u mnie do tej pory nie było z gin nawet gadki o płci dlatego dziś chcę jej powiedzieć od razu, że jak coś widzi niech mnie informuje:) nie wiem nawet czy coś wcześniej jej mignęło....
tekila też idę z mężem on już mi tu od rana przeżywa i się cieszy;d że idzie

marlenkaxxx a Ty który tydzień? nie wkręcaj sobie z tym tętnem pewnie wszystko jest wporządku bo tak to ciągle będziesz biegać

U mnie ciężko żeby mąż poszedł :( on pracuje codziennie od 8-16.
Ale już następna wizytę zrobiłam na 16:45 (to będzie 23 tydzień) to będzie szedł że mną :)
Ale za każdym razem idzoe siostra że mną i nagrywa na komórkę wszystko ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

ważne, żeby ktoś był przy Tobie ja byłam tylko na pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę sama to ryczałam z radości i tel od męża nie odbierałam dopiero jak doszłam do domu(mam 10min od domu spacerkiem gin) oddzwoniłam bo mówić wcześniej nie mogłam;d

reklama
Do góry