reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Beatka ja też od rana stres :-) ja niby wcześniej mam wizytę bo przyjmuje od 15stej więc może ok 16stej będę już po usg... Ale i tak nam wrażenie, że przed mną tylne czasu, że hohooopp....
Ja raczej nie dowiem się czy syn czy córka bo to chyba za szybko co? Skończymy 13tc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila, słyszałam o przypadkach, że kobiety w tym tygodniu już się dowiadywaly (na 70-80%)a potem było tylko potwierdzenie.
Ale mój gin nie chciał mi wcześniej powiedzieć żeby nie zmylac. Mówiła że poczekamy do następnej wizyty i wtedy będzie bardziej pewne.
Powiem Ci ze się cieszę, bo chociaż straszna ciekawość, to ja jestem taka napalona, że pewnie jakbym usłyszała to już bym na zakupach była. A tak będę przynajmniej więcej pewności miała ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm pewnie ja też bym już się skusiła na coś :-) no zobaczymy czy ich sprzęt w ogóle może tak wcześnie wykryć co dziecko ma między nóżkami :-) :-) :-)
Już bym chciała być po... dobrze, że mąż że mną wchodzi do gabinetu bo to mega wsparcie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja już 18 tydzień to jestem nastawiona, że coś pokaże maleństwo u mnie do tej pory nie było z gin nawet gadki o płci dlatego dziś chcę jej powiedzieć od razu, że jak coś widzi niech mnie informuje:) nie wiem nawet czy coś wcześniej jej mignęło....
tekila też idę z mężem on już mi tu od rana przeżywa i się cieszy;d że idzie

marlenkaxxx a Ty który tydzień? nie wkręcaj sobie z tym tętnem pewnie wszystko jest wporządku bo tak to ciągle będziesz biegać

U mnie ciężko żeby mąż poszedł :( on pracuje codziennie od 8-16.
Ale już następna wizytę zrobiłam na 16:45 (to będzie 23 tydzień) to będzie szedł że mną :)
Ale za każdym razem idzoe siostra że mną i nagrywa na komórkę wszystko ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

ważne, żeby ktoś był przy Tobie ja byłam tylko na pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę sama to ryczałam z radości i tel od męża nie odbierałam dopiero jak doszłam do domu(mam 10min od domu spacerkiem gin) oddzwoniłam bo mówić wcześniej nie mogłam;d

reklama
Do góry