reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

aria a jednak chłopczyk, gratuluję! teraz będziesz miała problem pewnie z wybraniem imienia dla synka bo ja jeszcze nie znam płci ale ciężko się wymyśla... taka już jestem ciekawa swojej wizyty i czy dowiem się płci a jeszcze tydzień czekać:(

reklama
aria a jednak chłopczyk, gratuluję! teraz będziesz miała problem pewnie z wybraniem imienia dla synka bo ja jeszcze nie znam płci ale ciężko się wymyśla... taka już jestem ciekawa swojej wizyty i czy dowiem się płci a jeszcze tydzień czekać:(

Ja lece w czwartek i ciekawa jestem czy juz cos bedzie widac :)
a z imionami to cieżko- chociaz mi sie marzy Marysia ;)

Wesoła o nie... ja już się cory nie doczekam... 2 dzieci to max... więcej nie chce i koniec :)

eee ja głupia najbardziej się ciesze, że usteczka po Tż-cie :D tak samo miałam przy Krystku... od razu po usg poznałam ze ma jego usta;) ale oczy niech ma ciemne chociaż po mnie reszta niech już będzie po tz tak jak u starszego skoro będzie drugi chlopak

reklama
Do góry