reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

U nas tez wszystko dobrze, przezierność malutka, serduszko ma 4 komory, nosek ladny, w główce wszystko tez pięknie, narządy na swoim miejscu i w odpowiedniej wielkości, crl ponad 8 cm :) ani filmu ani zdjęcia nie mam bo tak maleństwo świrowało, że nic by nie było widać, rączkami oczy zasłaniał :D Płci tez nie pokazał :)

Najwazniejsze ze zdrowe :) eeeee to mały wariat Wam rosnie :D
paulina.zendran hej bo się nie przywitałam:)
to trzymam kciuki za Ciebie w czw, a Marysia ładnie:)

Hej hej :)
trzymaj mocno bo cykora mam troche. W poprzedniej ciazy nie miałąm tych badan wiec kompletnie nie wiem czego sie spodziewac

reklama
Wesoła o nie... ja już się cory nie doczekam... 2 dzieci to max... więcej nie chce i koniec :)

eee ja głupia najbardziej się ciesze, że usteczka po Tż-cie :D tak samo miałam przy Krystku... od razu po usg poznałam ze ma jego usta;) ale oczy niech ma ciemne chociaż po mnie reszta niech już będzie po tz tak jak u starszego skoro będzie drugi chlopak

ja podziwiam rodzicow, któzy maja wiecej niz 2.
Ja teraz jestem przerazona a co dopiero przy wiekszej ilosci dzieciaczkow :D

Aria synka szczerze gratuluję, a najważniejsze że zdrowy :-)

Taka ja gratuluję dobrych wieści :-)

Just tobie też gratuluję super że wszystko okej :-)
Na polowkowych się dowiecie pewnie :-)

Aria mój syn też cały tata. Usta nosek wszytko tylko oczy moje ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ann mój nawet kolor oczu ma po tacie ;) mam nadzieje ze drugi będzie miał moje ciemne;) i nic więcej nie chce ... niech wygląda jak starszy tylko mój kolor oczu... reszta może być po tacie jak u starszego brata :D

Justjestem i Tobie gratuluję, super, że wszystko ok :)

Moja Mała to cały tata, choć wydaje mi się, że uśmiech i usta ma po mnie, ale jakoś nikt tego nie zauważa hehe ;p oczy ma piwne, mąż ciemne a ja wyblakłe niebieskie ;p Włosy kręcą jej się też po tatusiu. Nie miałabym nic przeciw jakby i drugie było podobne do taty, szczególnie jakby był chłopak.

mam gdzies Krystiana zdjecie ... praktycznie takie same ... szwagierka od razu ... " o mały Krystian - taki sam " :D

to chyba za tego torta co zjadłam przed wizyta :) ten calus;)

reklama
Zapomniałam o fotce. Widać nosek?

Załączniki

• nowy.jpg
    nowy.jpg
    316,9 KB · Wyświetleń: 155
Do góry