reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

U nas tez wszystko dobrze, przezierność malutka, serduszko ma 4 komory, nosek ladny, w główce wszystko tez pięknie, narządy na swoim miejscu i w odpowiedniej wielkości, crl ponad 8 cm :) ani filmu ani zdjęcia nie mam bo tak maleństwo świrowało, że nic by nie było widać, rączkami oczy zasłaniał :D Płci tez nie pokazał :)

Najwazniejsze ze zdrowe :) eeeee to mały wariat Wam rosnie :D
paulina.zendran hej bo się nie przywitałam:)
to trzymam kciuki za Ciebie w czw, a Marysia ładnie:)

Hej hej :)
trzymaj mocno bo cykora mam troche. W poprzedniej ciazy nie miałąm tych badan wiec kompletnie nie wiem czego sie spodziewac

reklama
Wesoła o nie... ja już się cory nie doczekam... 2 dzieci to max... więcej nie chce i koniec :)

eee ja głupia najbardziej się ciesze, że usteczka po Tż-cie :D tak samo miałam przy Krystku... od razu po usg poznałam ze ma jego usta;) ale oczy niech ma ciemne chociaż po mnie reszta niech już będzie po tz tak jak u starszego skoro będzie drugi chlopak

ja podziwiam rodzicow, któzy maja wiecej niz 2.
Ja teraz jestem przerazona a co dopiero przy wiekszej ilosci dzieciaczkow :D

Aria synka szczerze gratuluję, a najważniejsze że zdrowy :-)

Taka ja gratuluję dobrych wieści :-)

Just tobie też gratuluję super że wszystko okej :-)
Na polowkowych się dowiecie pewnie :-)

Aria mój syn też cały tata. Usta nosek wszytko tylko oczy moje ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ann mój nawet kolor oczu ma po tacie ;) mam nadzieje ze drugi będzie miał moje ciemne;) i nic więcej nie chce ... niech wygląda jak starszy tylko mój kolor oczu... reszta może być po tacie jak u starszego brata :D

Justjestem i Tobie gratuluję, super, że wszystko ok :)

Moja Mała to cały tata, choć wydaje mi się, że uśmiech i usta ma po mnie, ale jakoś nikt tego nie zauważa hehe ;p oczy ma piwne, mąż ciemne a ja wyblakłe niebieskie ;p Włosy kręcą jej się też po tatusiu. Nie miałabym nic przeciw jakby i drugie było podobne do taty, szczególnie jakby był chłopak.

mam gdzies Krystiana zdjecie ... praktycznie takie same ... szwagierka od razu ... " o mały Krystian - taki sam " :D

to chyba za tego torta co zjadłam przed wizyta :) ten calus;)

reklama
Zapomniałam o fotce. Widać nosek?

Załączniki

• nowy.jpg
    nowy.jpg
    316,9 KB · Wyświetleń: 150
Do góry