reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Infini to juuuz :) trzymam kciuki za Was!

Mysza super ze juz w domku, zazdroszczę :)

Mnie nie wypuszcza ani dziś i pewnie jutro też nie... Na usg wyszło za dużo wód i będą to monitorowac tez. Leżę sama na sali i czas mi się taaak wleczeee

reklama
Mysza super, ze w domku :) odpoczywaj duzo :)

Fenika ale fajnie, ze masz swoja sale :) niech Ci przywioza ksiazki, laptopa z filmami, czas szybciej zleci ;)

Mysza super wiadomość, wypoczywaj w takim razie :)

Fenika w szpitalu mimo wszystko bezpieczniej, niech monitorują. Też leżałam sama na sali, z jednej strony fajnie bo spokój i cisza, ale rzeczywiście można się zanudzić. Może jakąś książkę niech Ci ktoś dowiezie?

Martita Kaja już jaka duża :D Ja się w terminie z taką wagą urodziłam :D A szyjka na tym etapie to już chyba fizjologicznie się skraca, niech jeszcze Córcia grzecznie posiedzi w brzuchu ;)

reklama
ania jak na ten etap to nie jest jakas wielka waga, patrzylam ze Julia na tym samym etapie wazyla 2740 a urodzila sie za dwa tygodnie z waga 3040 ;) wiec zakladam ze i w drugim przypadku bedzie tak samo.

Do góry