reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Infini! 3200g wow! No i zaraz konczysz 37tc ... lekarze wiedzą co robią. Juz niedługo przytulisz dzieciątko

reklama
kiepsko .. wróciłam od gina .. szyjki nie ma ... jest gladka jak ta lala ... ciśnienie 150/70 dostalam tabletki na cisnienie ... dziś zaczęłam 33 tc ... brzuch ciągnie krocze boli ... mam lezec i wytrwac ile sie da najlrpiej 3 tyg. skierowanie do szpitala mam tez ....

Infini piękna waga... ja się boję , że idzie mi rozwarcie a mała nie będzie miała 2kg nawet:/ jutro się okaże ,

kochane 3majcie się.... jedne muszą jeszcze wtrwać do bezpiecznego terminu a inne już go przekroczyły... musimy być przygotowane na wszystko...

Mikulinka to gin nie skierował Cię do szpitala z ta szyjka?? kurcze, Tobie jeszcze trochę zostało, trzymaj się i leż jak najwięcej... wiem ze masz ten remont, ale to nie zając, nie ucieknie, a Ty się nie przemęczaj.

Infini, nie martw się :) Twoja ciąża jest już prawie donoszona, a maluszek naprawdę duży :) Nawet jeżeli waga jest zawyżona to i tak pięknie waży :) Lekarze wiedzą co robią. Jejku, już za chwilę będziesz miała maluszka przy sobie! :)

Renia, mój też się nie angażuje za bardzo - opróćz tych usg i oczywiście interesuje się tym co się dzieje u małego. Ale najważniejsze, że tatusiami są/będą wspaniałymi :)

Kitki, atrakcje zapewniłaś małemu, to co się dziwisz, że szaleje ;) Ale wredni Ci chłopcy :/ Nadia pewnie ich ogrywa i stąd takie zachowanie ;)

Mikulinka, odpoczywaj kochana! Wiem, że łatwo się mówi przy dzieciach i remoncie...

reklama
No dziewczyny naprawdę za chwile bedzie konkretny wysyp maluszków, trzymajcie się mocno Wszystkie :) Ja też bym już chciała bardzo, ale jeszcze musze poczekać troszke na swojego synusia :)
f2w39jcg9643e66r.png

Do góry