reklama
Sweetka trzymaj się trzymamy kciuki :*
Ewa super że z Dominiczką wszystko dobrze
Ja miałam mieć wizytę 05.01 ale czułam że znowu mnie jakaś infekcja złapała, a moja gin miała akurat wolny czas żeby mnie przyjąć więc poszłam tydzień wcześniej. No i dobrze bo infekcja rzeczywiście była, mimo, ze 3 tygodnie wcześniej brałam leki :/
Z lepszych wieści synek waży już 1100 g, szyjka długa, twarda, mocno zamknięta ( na tym etapie z Laurą musiałam już leżeć bo mi się bardzo skróciła). Maluch ułożony głową w dół, ale na tym etapie to podobno jeszcze sporo razy może się obracać. Kolejna wizyta 19.01.
No synuś spory tak jak mój w środę miał 1212g ( 27t2dz) więc duże już te nasze chłopaki
Dzięki dziewczyny :*
Martita u mnie Laura jeszcze w 32 tygodniu leżała głową do góry ale jakoś jej się udało później obrócić i w 35 była już główka na dole moja mama rodziła mnie naturalnie mimo, że byłam ułożona pośladkowo, teraz to chyba już jest wskazanie do cesarskiego?
Annika właśnie widziałam, że twój synuś też już kawał chłopa
Martita u mnie Laura jeszcze w 32 tygodniu leżała głową do góry ale jakoś jej się udało później obrócić i w 35 była już główka na dole moja mama rodziła mnie naturalnie mimo, że byłam ułożona pośladkowo, teraz to chyba już jest wskazanie do cesarskiego?
Annika właśnie widziałam, że twój synuś też już kawał chłopa
Ewe no to odpoczywaj kochana
Dzieki kochane za kciuki
O jaka piekna waga. To moja malutka moze tez bedzie na nastepnej wizycie podobnej wagi bo wizyta wypada 27tc+1
No synuś spory tak jak mój w środę miał 1212g ( 27t2dz) więc duże już te nasze chłopaki
Dzieki kochane za kciuki
O jaka piekna waga. To moja malutka moze tez bedzie na nastepnej wizycie podobnej wagi bo wizyta wypada 27tc+1
reklama
Ja tez jestem ciekawa jaki duzy jest synek. W pn mam wizyte sle raczej bez usg wiec jedyne co sie dowiem to to ile mamusia wazy i juz sie boje
Ale 14 chyba w przyszly czw mam wizyte u drugiego gina. U tamtego dawno nie bylam wiec bez szemrania zrobi mi usg
Ale 14 chyba w przyszly czw mam wizyte u drugiego gina. U tamtego dawno nie bylam wiec bez szemrania zrobi mi usg