reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Gratuluje wizyt szchauma kawal chlopa ;) juz sobie wyobrazam ile moj wazy :00 uff a ja dopiero usg bede miec w 32 tygodniu i to ostatnie ;/

bluelovi ja też będę miała usg dopiero między 30 a 32 tygodniem :( Jestem ciekawa ile waży mój synuś... Zwykłą wizytę mam 7.01 ale niestety bez usg :(

Sweetka trzymaj się trzymamy kciuki :*

Ewa super że z Dominiczką wszystko dobrze :)

Ja miałam mieć wizytę 05.01 ale czułam że znowu mnie jakaś infekcja złapała, a moja gin miała akurat wolny czas żeby mnie przyjąć więc poszłam tydzień wcześniej. No i dobrze bo infekcja rzeczywiście była, mimo, ze 3 tygodnie wcześniej brałam leki :/
Z lepszych wieści synek waży już 1100 g, szyjka długa, twarda, mocno zamknięta ( na tym etapie z Laurą musiałam już leżeć bo mi się bardzo skróciła). Maluch ułożony głową w dół, ale na tym etapie to podobno jeszcze sporo razy może się obracać. Kolejna wizyta 19.01.

No synuś spory tak jak mój :) w środę miał 1212g ( 27t2dz) więc duże już te nasze chłopaki ;)

Antus no ja tez jestem ciekawa ile moj maly wazy ,tez mam zwykla wizyte 13.01 bez usg to bd 30 tygodni wiec pewnie w najblizszym czasie na usg.

Dzięki dziewczyny :*

Martita u mnie Laura jeszcze w 32 tygodniu leżała głową do góry ale jakoś jej się udało później obrócić i w 35 była już główka na dole :) moja mama rodziła mnie naturalnie mimo, że byłam ułożona pośladkowo, teraz to chyba już jest wskazanie do cesarskiego?

Annika właśnie widziałam, że twój synuś też już kawał chłopa :)

Jestem ciekawa ile moja maluda waży....14-stego się dowiem.... jak się przewraca w brzuchu to tak czuć ze szok..

reklama
Ja tez jestem ciekawa jaki duzy jest synek. W pn mam wizyte sle raczej bez usg wiec jedyne co sie dowiem to to ile mamusia wazy i juz sie boje;)
Ale 14 chyba w przyszly czw mam wizyte u drugiego gina. U tamtego dawno nie bylam wiec bez szemrania zrobi mi usg

Do góry