reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
też jestem ciekawa wagi córeczki, ale coś czuję, że jutro tylko fotel bo ostatnio miałam usg...ale dowiem się jak pójdę na 3-4D
kochne trzymam kciuki za jutrzejsze wizytych bo chyba dużo z nas ma jutro ? :-)
kochne trzymam kciuki za jutrzejsze wizytych bo chyba dużo z nas ma jutro ? :-)
Lusinda890
Po tym świątecznym zamieszaniu wracam do codzienności. Dziś już siedzę w laboratorium i czekam na rozrobienie glukozy. Nie wiem czy z tym katarem dam radę tu wysiedziec.
Nie mogę się juz doczekać 7 stycznia bo zobaczę w końcu po 4 tygodniach mojego synka.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Nie mogę się juz doczekać 7 stycznia bo zobaczę w końcu po 4 tygodniach mojego synka.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
kasiunia123
Lusinda ja też mam wizytę 7 stycznia, ale u mnie raczej bez usg...
Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
reklama
renia1321
Kochane ja się zamiast w czwartek wybrałam dzisiaj na wizytę bo pobolewało mnie podbrzusze od wczoraj, dziś wstałam i to samo więc dla świętego spokoju zadzwoniłam czy mnie przyjmie i pojechałam.
Ktg nie wykazało niepokojących skurczy- jakiś tam jeden większy tylko reszta OK. To pewnie takie przygotowujące macicę. Szyjka się odrobinkę skróciła ale tylko do 3,1cm i poza tym zwarta i zamknięta więc też na tym etapie jak najbardziej ok, gin chce żebym jeszcze brała progesteron ale już może za miesiąc odstawimy zobaczymy No i magnez codziennie po 5, nie dźwigać i nie ma powodu do obaw Dostałam też od razu zastrzyk z przeciwciałami bo u nas ryzyko konfliktu.
A Bąbel zdrowy Pięknie się rozwija, brzuszek, serduszko widać było jak ładnie pracują, podobny do brata Ssał sobie kciuka Mam 2 zdj ale nawet nie wklejam bo tym kciukiem buźkę zasłonił. Waży 957g.
Ktg nie wykazało niepokojących skurczy- jakiś tam jeden większy tylko reszta OK. To pewnie takie przygotowujące macicę. Szyjka się odrobinkę skróciła ale tylko do 3,1cm i poza tym zwarta i zamknięta więc też na tym etapie jak najbardziej ok, gin chce żebym jeszcze brała progesteron ale już może za miesiąc odstawimy zobaczymy No i magnez codziennie po 5, nie dźwigać i nie ma powodu do obaw Dostałam też od razu zastrzyk z przeciwciałami bo u nas ryzyko konfliktu.
A Bąbel zdrowy Pięknie się rozwija, brzuszek, serduszko widać było jak ładnie pracują, podobny do brata Ssał sobie kciuka Mam 2 zdj ale nawet nie wklejam bo tym kciukiem buźkę zasłonił. Waży 957g.