reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Ja mam 11,2 i też od ostatniej wizyty biorę żelazo...
Ja ostatnio miałam 10,8, ginekolog stwierdziła, że nie ma się czym martwić, ważne żeby brać żelazo, żeby hemoglobina bardziej nie spadała, a utrzymała się na podobnym poziomie.
Kitki, ja nie mam z tym żadnego problemu, biorę żelazo 2x1
Kitki, ja nie mam z tym żadnego problemu, biorę żelazo 2x1
klaczek2004
Ja mam hemoglobine odrobinę poniżej normy i jeszcze nie kazał mi nic brać. Ale w czwartek kupie sok z buraka bo ma dużo żelaza. Moze Kitki tez spróbuj zamiast leków.
klaudynaaa
ja też mam kiepskie wyniki krwi biorę bioferfolik i witaminy dla kobiet w ciąży
marzenka2015
Wiecie co?..od wielu ciężarnych słyszę ze maja problem z hemoglobina w ciąży zwłaszcza właśnie pomiędzy 2-3trymestrem...dzidzius więcej potrzebuje i pewnie dlatego...staram sie pilnować zeby zażywać regularnie witaminy i dobrze tez brać żelazo jako dodatkowy suplement
Ja mam zelazo ciut ponizej normy ale tylko troszke i moja lekarka zostawila temat.
Co do wyprozniania- mam w druga str niz wiejszosc ciezarnych, tzn nie mecza mnie zaparcia a leci ze mnie czestotliwosc taka jak zwykle.... Czyli nie jest to biegunka. Ma ktoras tez tak?
Co do wyprozniania- mam w druga str niz wiejszosc ciezarnych, tzn nie mecza mnie zaparcia a leci ze mnie czestotliwosc taka jak zwykle.... Czyli nie jest to biegunka. Ma ktoras tez tak?
reklama
marzenka2015
Sweetka masz szczęście ja z łazienki to zasapana czasem wychodzę to przez te witaminy