reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Renia super, ze malutki tak ładnie się rozwija i jaki juz duży! :) wklejaj zdjęcia, chętnie zobaczymy :)

Kitki wow, ale świetny lekarz! no takiemu to się ufa i można własne zycie i zycie dziecka spokojnie powierzyć :)

reklama
Renia dobrze ze pojechałas i że wszystko jest dobrze :-)
Kitki super lekarz :-)
Ja też dziś miałam wizytę badanie na fotelu i wszystko w porządku i usg też miałam wszystkie pomiary są prawidłowe, córcia jest główka w dół, wg usg termin na 3 kwietnia ;-) gin potwierdziła mi jeszcze raz ze mam córeczkę ma już 1074 g taka duża już moja kochana córeczka :-)
Wyniki moczu są już dobre ale krwi się nie poprawiły muszę dalej brać bioferfolik i luteine bo brzuch mi twardnieje i mam czasami bóle jak przy miesiączce...

A macie :) to rączki 2 skrzyżowane przy policzku i kawalek buzki widać :)

Załączniki

• 1451936025995.jpg
    1451936025995.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 54
Klaudynaaa dobrze że chociaż wyniki moczu są już ok.
Czyli córeczka powoli szykuje się do przyjścia na świat :-)

Renia fajne zdjęcie, a rączki taaakie słodkie :-)

reklama
Do góry