reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Moj Mąż jest ze mną na każdej wizycie, ale tylko na usg, jest taka zasada tam gdzie chodzę, że w gabinecie jest sama kobieta :)

Miałam dzisiaj wizytę... Łożysko 3 stopnia, ciśnienie pomimo max dawki dopegytu dalej skacze, resztka szyjki i rozwarcie na 1,5 cm. Jutro mam sie zgłosic do szpitala i pewnie beda wczesniej robic cc przez to cisnienie. Martwie sie, niby Filipek juz 3220 g wazy, ale wg OM termin dopiero 4.04, boje sie o ten wczesniejszy porod, ale lekarze wiedza co robia... Takze dzis ostatnie dopakowanie torby i do domu wroce juz chyba z Synkiem :)

reklama
Fajnych macie facetów ;)
Mój z Damianem w ciazy tez chodził czesto ze mna, teraz tylko na początku był ze 2-3 razy bo jak już prace zmienił to nie da rady. W tą ciążę w ogóle mniej się angażuje ale nie mam mu za złe czuje się pewnie jak juz stary wyjadacz wiec na luzie podchodzi no i tez nie ma czasu no niestety... Za to tata jest naprawde wspaniałym i wiem ze dla drugiego syna tez będzie :)

Infini maluszek ma już sporą wagę, ale u Ciebie już 37 tc więc już nie jest wcale tak wcześnie. Nie martw się bo lekarze na pewno wiedzą co robią. Kolejny maluszek zaraz będzie na świecie :)

Infini wagę ma piękną wasz maluszek! To już jest myślę że ciąża donoszona nie martw się na pewno wiedzą co robia. Powodzenia!

Infini i u Ciebie piękna waga maluszka :) Ty masz juz prawie ciążę do noszona wiec głowa do góry :* jejku, juz jutro do szpitala... :) az mnie ciarki przeszły, ja tez juz niedługo :)

renia mój to się tak stresuje bo to pierwsze dziecko, jestem pewna ze przy drugim juz na lajcie do tego podejdzie i pewnie będę sama jeździć na wizyty :) no i ta cholestaza i ze przez nią mam tak częste wizyty.. a u Ciebie ciąża zdrowa wiec i mąż bardziej na luzie do tego podchodzi :)

Infini dzidziuś ma piękna wagę. A jak już coś się dzieje nie tak to lepiej kontrolować dziecia na zewnątrz niż martwić cie co u niego słychać w brzuchu. Będzie dobrze :-)

reklama
Dzięki dziewczyny, troche mi lżej :) Ale ja wiedziałam, że będzie mnie już wysyłąć do szpitala, taka kobieca intuicja ....

Do góry