reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Moj Mąż jest ze mną na każdej wizycie, ale tylko na usg, jest taka zasada tam gdzie chodzę, że w gabinecie jest sama kobieta :)

Miałam dzisiaj wizytę... Łożysko 3 stopnia, ciśnienie pomimo max dawki dopegytu dalej skacze, resztka szyjki i rozwarcie na 1,5 cm. Jutro mam sie zgłosic do szpitala i pewnie beda wczesniej robic cc przez to cisnienie. Martwie sie, niby Filipek juz 3220 g wazy, ale wg OM termin dopiero 4.04, boje sie o ten wczesniejszy porod, ale lekarze wiedza co robia... Takze dzis ostatnie dopakowanie torby i do domu wroce juz chyba z Synkiem :)

reklama
Fajnych macie facetów ;)
Mój z Damianem w ciazy tez chodził czesto ze mna, teraz tylko na początku był ze 2-3 razy bo jak już prace zmienił to nie da rady. W tą ciążę w ogóle mniej się angażuje ale nie mam mu za złe czuje się pewnie jak juz stary wyjadacz wiec na luzie podchodzi no i tez nie ma czasu no niestety... Za to tata jest naprawde wspaniałym i wiem ze dla drugiego syna tez będzie :)

Infini maluszek ma już sporą wagę, ale u Ciebie już 37 tc więc już nie jest wcale tak wcześnie. Nie martw się bo lekarze na pewno wiedzą co robią. Kolejny maluszek zaraz będzie na świecie :)

Infini wagę ma piękną wasz maluszek! To już jest myślę że ciąża donoszona nie martw się na pewno wiedzą co robia. Powodzenia!

Infini i u Ciebie piękna waga maluszka :) Ty masz juz prawie ciążę do noszona wiec głowa do góry :* jejku, juz jutro do szpitala... :) az mnie ciarki przeszły, ja tez juz niedługo :)

renia mój to się tak stresuje bo to pierwsze dziecko, jestem pewna ze przy drugim juz na lajcie do tego podejdzie i pewnie będę sama jeździć na wizyty :) no i ta cholestaza i ze przez nią mam tak częste wizyty.. a u Ciebie ciąża zdrowa wiec i mąż bardziej na luzie do tego podchodzi :)

Infini dzidziuś ma piękna wagę. A jak już coś się dzieje nie tak to lepiej kontrolować dziecia na zewnątrz niż martwić cie co u niego słychać w brzuchu. Będzie dobrze :-)

reklama
Dzięki dziewczyny, troche mi lżej :) Ale ja wiedziałam, że będzie mnie już wysyłąć do szpitala, taka kobieca intuicja ....

Do góry