reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Alunia wow, mała to już ma konkretną wagę! :D jeszcze chwila i dobije do 3 kilo! :) szok, ze juz takie duze dzieciaczki nosimy :)
i super, ze Cię wypisują :*
co do tej tętnicy to nie zamartwiaj się, widocznie malutka naprawdę się schowała, grunt, ze 3 lekarka doświadczona i znalazła :)

reklama
Renia mnie właśnie ginekologicznie badają i po tym stwierdzają, więc w sumie uspokoilas mnie nieco ;-)

Milka z tą tetnicą to sobie myślę, że przecież jakby jej nie było to dziecko by nie przeżyło... A przecież fika jak szalona no i waży konkretnie ;-)

Alunia ale masz klocuszka w brzuchu :) Dobrze że z małą wszystko w porządku. Leż dużo żeby jak najdłużej wytrzymać :) a skoro znalazły w końcu tą tętnicę to się już nie denerwuj, bo widocznie na prawdę nisko leży ta Twoja baletnica :)

Dzisiaj jest 33+6 tc także kończymy 34 tydzień ;-) matko tak sobie myślę że już zaraz bedziemy rozpakowane wszystkie:-)

Mysza ale się porobiło trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Justa jej u ciebie tez nerwowo trzymam kciuki
Beata jesteś dzielna! Dasz radę! Trzymaj się :-*
Kochane trzymajcie się w tych szpitalach, dużo sił dla was, jesteście dzielne mamuśki :-)

Dziewczyny zaciskac nogi ile sie da i trzymac jak najdluzej;)

A pamietacie jak sie martwilam wielowodziem? Nawet z Martita dyskutowalysmy bo Ona znow sie martwila ze wod jest za malo. I teraz obejrzalam usg i tak w 27tyg mialam afi 19.7 wiec na granicy. A tydzien temu w 30tyg afi 10.2:eek: myslicie ze przez 3tyg moze sie tak zmienic? Czy to raczej blad ktoregos pomiaru?

Dziewczyny właśnie dostałam wypis ze szpitala i zwolnienie lekarskie dla męża do opieki nade mną. Z jednej strony się cieszę że jadę do domu, ale z drugiej boję się, bo tutaj byłam pod stałą kontrolą i opieką. Podobno tłum dziewczyn jest w rejestracji, dlatego wypisują do domu kogo tylko się da :-/ Lekarz zapytał się mnie gdzie mieszkam, a że niedaleko szpitala, to powiedział że ok, że w każdej chwili szybko dojadę... :no:

reklama
Do góry