reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Kitki bardzosię cieszę! gratuluję, ze tak pięknie wszystko się ułożyło, na pewno Ci bardzo ulzylo :* super :)

Beatka strasznie mi przykro :( ale tak jak dziewczyny piszą - nawet jeśli teraz malutki przyjdzie na świat to te 1700g to już nie taka mała waga, da radę :* tym bardziej, ze jesteś w takim szpitalu, który ma oddział dla wczesniaczkow więc jesteście oboje w dobrych rękach.. :* a trzeba być jednak dobrwj myśli i wierzyć, że skłonia małego by jeszcze chwilę w brzuszku został. a koedy zrobią te badania by się dowiedzieć czemu jego brzuszek jest mniejszy?

klaczek a dla Twojej córeczki życzę dużo zdrówka :* :( biedulka... daj znać gdy będziesz wiedzieć co to za choroba.

Kitki to na prawdę dobre wieści :-) super :-)
Beata jejku kochana trzymaj się :-* najważniejsze że jesteś pod dobra opieka, zrobią wszystko by wam pomóc :-* trzymam mocno kciuki za was :-*
Klaczek jej zdrówka dla córci jak się teraz czuje?
Kochane trzymajcie się w tych szpitalach :-* jak się dziś czujecie?

Dziewczyny dziękuję bardzo za słowa otuchy, kochane jesteście :-*
Wstrzyknęli mi już 2 dawki sterydów na rozwój płucek dla małego. USG szyjki mają robić mi codziennie, natomiast USG brzuszka małego za jakieś 5 dni żeby był czas na jakieś ewentualne zmiany w rozwoju dziecka, oczywiście o ile do tej pory nie urodzę... KTG mam robione 2 razy dziennie, na razie żadnych skurczy nie wykryli.

Alunia a jak u Ciebie?

Kitki super że dzisiaj wychodzisz, jestem pewna że ten lekarz podjął bardzo mądrą i odpowiedzialną decyzję, super że trafiłaś na niego.

Beata no wlasnie, najważniejsze ze skurczy nie ma :)
Masz wszystko w tym szpitalu? Bo wiesz, jakbys czegos potrzebowala to mogę podrzucić ;) w sumie daleko nie mamy do siebie...

Kitki jak dobrze ze cię wypuszcza,..na tym wikcie szpitalnym to długo nie da sie tam poleżeć ;) córci napewno bardzo sie ucieszy ze mamusia wraca do domu :)

Beatka moja przyjaciółka urodziła zdrowego chłopczyka w 42tyg z waga 2600 ..wszyscy myśleli ze urodzi duże dzieciątko a tu taki okruszek wszystkich zaskoczył...moze twoj maluszek bedzie z tych mniejszych dzieciaczków ...napewno bedzie wszystko dobrze..

reklama
Martita kochana dziękuję bardzo za pomoc ale codziennie odwiedza mnie tu mama i mąż, siostra też raz była, także wszystkiego mam ponad normę, ciągle tylko krzyczę żeby nie kupowali i zwozili mi tu wszystkiego ;-)

Do góry