reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Lusinda brakam tabletki zurawina + pokrzywa i na recepte furaginum( moze masz w domu)

Kitki powiem Ci ze super sie to pukladalo w tej sytuacji. Wszystkie wizyty pumawiane na nfz i to tak ze Cie nie splawia no i potem kontynuacja po porodzie. Ciesze sie ze tak sie udalo

Beata i Justs trzymajcie sie i nogi mocno zaciśnięte. Lezcie jak mówią i wytrzymas
cie jeszcze troszke.

Ewe a dali Ci cos na to nadcisnienie?? Czy masz tylko kontrolowac??

reklama
Beata, oby udało się utrzymać synusia pod serduszkiem jeszcze 3 tygodnie. A nawet gdyby coś zaczęło się dziać, to On jest już naprawdę duży i na pewno świetnie sobie poradzi. Dobrze, że tak dokładnie się Tobą zajmują. Tak jak pisały dziewczyny, zaciskaj nogi najmocniej jak potrafisz :* Przesyłam buziaki dla Was

Klaczek wiadomo już co z Twoją córeczką? Martwimy się... Dużo zdrówka dla Niej!

Justa - dobrze, że lekarze tak szybko zareagowali i dostajesz kroplówkę. Szyjka pewnie skróciła się pod wpływem skurczy i jak one ustąpią to może i szyjka przestanie się skracać. Współczuję, że nie możesz wstawać, wygodne masz chociaż łóżko? Maluszki mają bardzo dobrą wagę i to jest bardzo pocieszające :)

Mikulinka, ja zmniejszam zdjęcia normalnie w paincie. Tzn daje edytuj i tam w paincie jest opcja zmniejsz rozmiar i zamiast 100 wpisuję np. 50
Dla Ciebie print screen

Ewe, córeczka ma już fajną wagę i dobrze, że u niej wszystko dobrze :) Dostałaś lek na obniżenie ciśnienia?O ile dobrze się orientuję powinnaś dostać dopegyt.

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    250,9 KB · Wyświetleń: 77
Córcia juz w domu. Wszystko przez wirus który objawial się 2 dniowym katarem. Zaatakował węzły chłonne stąd osłabienie. Chociaż to nie jest jeszcze ostateczna diagnoza. Ale kroplowki ja wzmocniły. Jeszcze musi zacząć jeść. Musi być lepiej bo jeszcze i mnie połoza na oddzial z tych zmartwien:(

Ojjj Justa widzę ze chyba podają Ci to samo co mnie... Atibosin czy inaczej cos na T. I 48h lezysz... Mnie się skonczylo dzisiaj o 15 na szczęście i moze jutro na porannym obchodzie się czegoś dowiem co dalej...

Póki co u mnie jest całkiem nieźle tylko coś mała się rozpycha jak cholera... Normalnie nie raz mam wrażenie ze brzuch mi pęknie. Marzę już o własnym łóżku bo od szpitalnego to już wszystko mnie boli.

Kłaczek, dobrze, że Córcia już w domu! Teraz paskudny okres, te wirusiska wszystke obrzydliwe krążą! Na pewno powinno być lepiej, skoro się Córcie udało wzmocnić! Dbajcie o siebie! Kochana, spokojnie, wszystko na pewno zacznie się normować! Trzymam kciuki !

Lusinda brakam tabletki zurawina + pokrzywa i na recepte furaginum( moze masz w domu)

Kitki powiem Ci ze super sie to pukladalo w tej sytuacji. Wszystkie wizyty pumawiane na nfz i to tak ze Cie nie splawia no i potem kontynuacja po porodzie. Ciesze sie ze tak sie udalo

Beata i Justs trzymajcie sie i nogi mocno zaciśnięte. Lezcie jak mówią i wytrzymas
cie jeszcze troszke.

Ewe a dali Ci cos na to nadcisnienie?? Czy masz tylko kontrolowac??

Sweetka Antus na razie nic nie dostalam. A wlanie pamietam ze niektore z was biora ten lek. Na razie mam mierzyc w domu zapisywac. Jakby sie cos dzialo to na ip. A na nastepnej wizycie 17.03. zobaczymy.

reklama
Do góry