reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Ja juz po wizycie ,pobrala mi wymaz na paciorkowca i zapisala na wizyte na 10 marca za dwa tyg. Bi uwaga uwaga na porod sie nie zapowiada bo maly lezy w poprzek a co za tym idzie wgl nie ma zadnego nacisku na szyjke ,takze do terminu 4 tygodnie ale nienastawiac sie bo moge tak chodzic i ichodzic :)

Beatka kurde niech damianek siedzi w brzuszku jak najdluzej trzymam kciuki :****

Milady dobrze ze pojechaliscie i wszystko ok :* mala ladnie wazy :)

reklama
Tak mowi ze jak sie nie obroci to bedzie cc bo nie da sie w poprzek urodzic ale to dopiero jak sie akcja zacznie to mam jechac do szpitala i wtedy sprawdza polozenie dziecka jak dalej poprzeczne no to mnie wezma na cc.irytuje mnie ta niepewna sytuacja :(

Jej Beatka, leż nie wstawaj, podluz sobie coś pod dupke.
Powinni Cię przywiązać do łóżka jak mnie ;-) Będzie dobrze kochana :-*

Miladyy dobrze, ze pojechaliscie sprawdzić... Zawsze lepiej mieć to pod kontrolą. Przynajmniej spokojniejsza jesteś.

Hah Kitki u mnie też się zolzy trafiają... Ale jedzenie to obrzydliwe dostałaś, moje o niebo lepiej wyglądało dziś
c70666629cc961d7900168196587df4a.jpg

Witajcie dziewczyny. Podczytuje Was ale nie mam siły odpisać. Córcia moja jest w szpitalu bo bardzo źle się czuje i jest słaba. Niby tylko dobę ale o diagnozę walczymy juz jakiś czas.
Trzymajcie się dzielnie wszystkie brzuchatki, te w szpitalach i domach. Obyśmy wszystkie szczęśliwie dotrwaly do bezpiecznego terminu.

Kitki bo może chcą zniechęcić pacjentki do pobytu w szpitalu bo jak i pielęgniarki były miłe i jedzenie smakowało więc żadna do domu się nie spieszyła :) a na weekend chcą mieć spokój więc fochowate położne na dyżur i suchy chleb w menu :p

Klaczek a co zvtwoja mala?? Niech zdrowieje szybko ;*

Martita ja codziennie wykonuje te cwiczenia ale narazie marny skutek ,moja lekarka twierdzi ze mize maly nie chce lezec glowa w dol bo ta blizna jest bardzo twarda i mu w tymnmiejscu ciasno ,wsumie niewykluczone :/ nie ma to jak dwa razy sn a teraz pewnie cc ;( no przezyc nie moge ;( wziely mnie nerwy ;(

Bluelovi a widzisz jakiego psikusa zrobił Ci synek. Dobrze mu w brzuszku i nie ma zamiaru wychodzić, no ale jeszcze 4 tyg więc jest nadzieja .

Klaczek to przykro że córka w szpitalu, a co jej się stało bo chyba nie czytałam nic że chora.

reklama
Do góry