reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

To moj najwiekszy chyba z tej trojeczki i najmlodszy bo 1850. Wlasnie rozwala nogami sondy od ktg tak sie wscieka i wali ze az podskakuja i sie przesuwaja:D polozna sie denerwuje i fuszy cos pod nosem. W ogole dzis rano pierwszy raz widze takie nafochowane. Jakues inne przyszly i fochy i wszystko im sie nie podoba. Drzwi na oscierz rozwalone jak w tramwaju.

reklama
Miladyy dobrze ze pojechalas sprawdzić i wszystko ok
Beatka będziesz leżeć i będzie dobrze :* jestes w bardzo dobrym szpitalu.
Kitki moje tez tak robimy :) jak mialam ktg to ciagle uciekaly a położne chodzily z fochem :p

Beata, sweetka straszenie Wasze maluszki pchają się na świat... Lezcie kochane, jesteście pod dobrą opieką
Milady super wieści z wizyty. Oby więcej takich :tak:
Kitki zawsze trafią się jakieś zołzy :-p

Dzis pierwszy dzien taki. Do tej pory byly same mile polozne:)
Juz po obchodzie. Poinformowali mnie tylko ze za jakis czas jak prof znajdzie chwile:rolleyes: to zaprosi mnie na rozmowe i wszystko wyjasni. Takze ide do samego guru heh mysle ze mnie wypisza bo jakby zdecydowali o rezonansie to by mnie tylko poinformowali kiedy mnie przewioza i tyle. Takze jestem dobrej mysli:)
Kolezanke z sali zabrali na amnio wlasnie.
A to sniadanie nasze. Porazka. Ide do bufetu bo padne. Co mam zjesc chleb i ogorek? Bo to cos rozowawe to jakby ktos wymiociny zebral. Ochyda. A chleba 3 kromki tylko z czym je zjesc jak masla na kromke i 1 ogoreczek

Załączniki

• 1456387725593.jpg
    1456387725593.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 81
Dzis pierwszy dzien taki. Do tej pory byly same mile polozne:)

Ja wczoraj na IP też miałam fajne położne, lekarza staruszka śmiał sie do mnie jak do jakiejś idiotki, walczył 10 minut z obsługą USG, a potem mówi że KTG ok, serduszko super i się pyta czy chciałabym zostać w szpitalu :) chyba mają wolne łóżka :p albo Panu sie nudziło :) a potem w karcie wpis "pacjentka nie wyraziła zgody na pozostanie na oddziale" :p kurcze przecież on się tylko pytał czy chciałabym zostać, to co miałam wyrażać zgodę czy nie ;) lekarze mnie coraz bardziej zadziwiają...

Zabezpieczyl sie jakby co. Bo tak musialby napisac dlaczego cie nir przyjal itd a tak to jest ze ty nie chcialas.
Kolezanka wrocila....zielona prawie. Mowi ze bez znieczulenia bylo. Mialo nie bolec niby a podobno bolalo i wklucie i pobieranie. Biedna. Szkoda mi jej sama caly czas. Tylko na tel z mama. Teraz ma lezec 2 dni. Wyniki niby za 3 tyg.

To moj najwiekszy chyba z tej trojeczki i najmlodszy bo 1850. Wlasnie rozwala nogami sondy od ktg tak sie wscieka i wali ze az podskakuja i sie przesuwaja:D polozna sie denerwuje i fuszy cos pod nosem. W ogole dzis rano pierwszy raz widze takie nafochowane. Jakues inne przyszly i fochy i wszystko im sie nie podoba. Drzwi na oscierz rozwalone jak w tramwaju.

Kitki Twój to kruszynka przy mojej ;) mniej więcej w tym tygodniu co Ty miała już 2100 :pP

reklama
Do góry