reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Lusinda - a moze to pupcie wypina nie glowke;)
Beatka - dobrze ze skurcze nie wyszly i ze sterydy dali
Alunia - u Ciebie tez dobrze ze sterydami a skurcze masz? Flugo czekaja z tym usg

Ja przyjechalam na ip o 9 o 10 bylam po badaniu na fotelu i mnie przyjeli. I sie zaczelo maglowanko - ogladanie rezonansow wynikow z krwi itd. Musialam sie tlumaczyc czemu teraz przyszlam na oddzial skoro mam probly z prl od 2012. I znow durne pytania po co mi acard i clexane. Pokazalam wyniki. A Ci znow ze moglam sprobowac bez moze by sie udalo. MOZE?! Tak to ja juz dwa razy probowalam i dziekuje bardzo. I na kazdym kroku to samo. Przeszlam przez 3 gabinety i w kazdym to samo. Opowiadaj tlumacz...skonczylo sie na tym ze mnie ulokowali na sali i poszli debatowac. Myslalam ze mam chwile ale po chwili przyszla pielegniarka ze na krew i mocz bo juz ustalili badania jakie beda tobic z krwi. Za chwile ze podlacza ktg. Juz mnie przypiela to wpadla lekarka ze teraz nie ktg bo teraz to ona mnie na usg bierze. Wrocilam z usg to zaraz ktg godz prawie mialam. Teraz poszli, uff mam nadzieje ze na dzis koniec.
I tak na usg wszystko ok choc cos tam lekarze konsultowali ale jak zapytalam czy cos nie tak to ze niby on, lozysko ok, maly wazy 1850 i podobno jest dosc duzy jak na 30tc. Brykal ze hej. Na ktg skurcze do 20 wiec zadne. Tetno 135-155 wiec wszystko ok. Sale mam 2os ale leze sama na razie. 1lazienka na 2 sale. Obok na sali lezy kobieta malenstwem bo nie ma miejsc na polozniczym takze za sciana placz na razie non stop. Wzielam tablet zeby jakis serial obejrzec a tu lipa nie ma netu:( dobrze ze choc w komorce mam bo z nudow bym padla. Nudno mi tu samej.
Na oddzial nie moga wejsc dzieci ponizej 12lat:( ale uzgodnilam ze zrjde na dol jak corka jutro przyjedzie bo ma obiecane i sie zaryczy jak nie. Gorzej ze po porodzie brata zobaczy przy wyjsciu dopiero bo tez zakaz a z dzieckiem poza oddzial przeciez nie wyjde. Musze ja przygotowac na to.

Dzięki dziewczyny :) Ciesze się bardzo bo juz zaczynałam bzikowac a czekam na ta teściowa przecież :)
Kitki dobrze ze juz masz cześć badań za sobą teraz trochę odpocznij :) moje ktg identyczne tętno małego 130-155 a moje skurcze 20%

Renia gratuluje wizyty super ;) ile twoj maly przybral od od ostatniej wizyty ?? (Usg)

Kitki kurde ty to sie masz z tymi lekarzami ;/ w jakim lezysz szpitalu?

Bluelovi - nie jest zle tylko tacy dociekliwi i zadaja mnostwo pytan. Przeciez sama sie tu nie pchalam a oni mysla ze ja tu chyba dla przyjemnosci;)
W policach leze wiec kawal od domu

reklama
Do góry