reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Ania , strasznie cieszą takie informacje.... jeszcze chwila i będziesz miała swoje cudowne skarby obok siebie.... ostatnio czytałam , że "aby mieć idealnego faceta w życiu , trzeba go najpierw sobie urodzić" ty urodziłaś aż dwóch :)
Beata 3maj sie , leż a wszystko będzie dobrze

Kitki, cukier bardzo szybko spada po takich produktach jak banan, czy coś innego słodkiego. Lepiej żebyś zjadła pół bułki z sałatą, szynką, pomidorem, ogórkiem, tzn. warzywa powodują, że cukier uwalnia się powoli i dzięki temu nie ma nagłego spadku. Może spróbuj :) Mam cukrzycę ciążową i takie mam zalecenia.

Beata to dobrze, że z ciśnieniem wszystko w porządku, bo to jest chyba najbardziej niebezpieczne. Całe szczęście jesteś pod dobrą opieką. Tak jak pisała Ania, jeżeli nie masz skurczy, to szyjka bardziej nie będzie się skracać o ile będziesz leżeć i odpoczywać.

Aniu, to świetna wiadomość!!!! Jeszcze chwilka i Antoś też będzie leżał w łóżeczku :) 20% tlenu to naprawdę niewiele, daje sobie chłopak radę :) Super, że zaczęli jeść, widocznie potrzebowali tylko troszkę więcej czasu ;)
Kiedy będziesz mogła poprzytulać dzieci?

Oj zapomniałam, Kitki trzymam kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku i i żeby córeczka była dzielna.

Ania super wiadomości. Dobrze że chlopcy jedzą Twoje mleczko teraz będą rosli i szybko będziesz mogła ich mieć w domu. Na pewno trudno tak ich tylko odwiedzać i wracać do domu ale musisz być silna i przetrzymać to :*

Beata jak nie ma skurczy to dobrze, szyjka jeszcze wytrzyma kilka tygodni tylko odpoczywaj :) zaciskaj nogi żeby malenstwo jeszcze posiedziało w brzuszku :)

Kitki jak.najszybszego powrotu do córeczki :)

Beatka to widzę, że podobna nieco sytuacja i ja też dzisiaj skończyłam 33 tc.
Mnie wczoraj podali o 23 pierwszą dawkę sterydów i dzisiaj będzie druga.
Oczywiście jeszcze usg nie miałam ale na obchodzie już mnie nastraszyli cesarką, masakra... W 100% byłam nastawiona na naturalny poród.

reklama
Spytaj ich kiedy ci zrobią usg , że cię cesarką straszą, albo czy mają usg w oczach..... Muszą ci zrobić, zeby zobaczyc jakie duze jest dziecko itp.

Do góry