reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Ja mialam usg w skonczonym 27tc czyli za szybko choc placilam jak za genetyczne chyba bo 300. I co myslicie ze jutro znow?

Ja 3 ciego genetycznego nie mialam. Mam usg co 2 tyg robione wszystko jest ladnie i moja lek stwierdzila ze mozna sobie odpuscic zwlaszcza ze u mnie w klinice 1 i 2 bylo bezplatnie a 3cie juz odplatne.

Reniu ja ogólnie przed każdą wizyta się denerwuje. Ale teraz te twardnienia,bóle jak przy @, klucia, skurcze itp wszystko sprawia że martwię się czy coś się nie dzieje. Do tego myśl że jestem w 34tc a córcie urodziłam w 36 tc też mnie stresuje ale teraz od 5 tc biorę luteine i jak na razie pomaga i trzyma wszystko więc myślę że będzie dobrze :-)
Kitki to trzymam kciuki :-)
Beata ja nie wiem czy usg będzie było by super :-D
Aniabuu za ciebie tez trzymam kciuki :-)
Milka i za was też :-) i za resztę jeśli jeszcze któraś ma wizytę :-)

reklama
Do góry