reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
moja Alunia tez miała na jednym z usg mniejszy brzuszek,lekarka kazała właczyc miod. codziennie 2-3 łyzeczki spożywałam. Na nastepnym usg było juz w normie :) poza tym tak jak dziewczyny piszą, do 2ch tyg różnicy jest ok. Ale Ciebie też świetnie rozumiem, bo jak moja malusia miała brzuszek mniejszy to nic mnie tak do konca nie uspakajało

Jaka piękna <3 i jaki piękny <3 jej :-D
Super ze wszystko ok po wizytach :-)
Antus jak się niepokoisz to idź jeszcze do innego lekarza ale na pewno wszystko jest dobrze :-)

Dziewczyny, troszkę się uspokoiłam i na razie poczekam. 02 marca mam wizytę u diabetologa, chcę go podpytać czy to jest możliwe, że Antoś jest taki malutki przez to, że przyjmuję insulinę... Może to ma coś wspólnego.. Ogólnie mam cukrzycę ciążową, ale nie jestem na diecie, bo mam problem tylko z cukrami na czczo, więc w dzień jem normalnie łącznie ze słodkim....

Antus Może jest jakieś powiązanie miedzy insulina a rozmiarem dziecka. Koleżanki mała urodziła się z wagą ok 3kg tyle że ona miała dietę. Chociaż nie wiem jak to.jest może tylko zbieg okoliczności. Ważne że rośnie maluszek, nie wszystkie dzieci muszą być klocuszkami :)

Ja znow slyszalam ze dzieci mam cukrzycowych rodza sie raczej wieksze niz mniejsze. Ale to tylko tak ze slyszenia i czytania

Klaudyna a czemu się martwisz? Coś sie dzieje? Ja w środę mam wizyte. Wczoraj przegielam na sklepach i dziś znowu ledwo chodzę przez to krocze. Ale nic dziś nie robie cały dzień mam zamiar leżeć na kanapie mąż niech obiad gotuje :p

Renia to wyciągaj nogi i odpoczywaj :) mój podobno też obiad robi no ale już zdążyłam mu pomóc w przygotowaniu wszystkiego bo ciągle mnie wołał bo nie mógł sobie poradzić :) teraz pilnuje ziemniaków, ale coś czuję że będzie mnie wołał żebym je odlała :p

reklama
Do góry