reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Marzenka moj tez nie przejmuj sie ostatnio to nawet go dobudzic nie moglam ,kochana ile maly wazy?? Nie denerwuj sie widac akurat spal sobie .

reklama
Bluelovie..nie powiedział mi lekarz.....zapytam za tydzień...chciałam jakies twarzowe zdjęcie ale buźkę ma skierowana w stronę kręgosłupa wiec tylko na tył główki popatrzyłam :) moj bardzo spokojny ostatnio jest...dzis w nocy sprawdzałam go doplerem..ale dzięki Bogu serduszko bije...na następna wizytę ktg najem sie słodkiego i opije fanty :)

Moje maluchy teraz też są mniej ruchliwe, ale tez czytałam ze na tym etapie tak jest bo maja Malo miejsca. A tętno jeden tez ma 150 a drugi 130.
Fenika 2100 to juz ladna waga. Gratuluje ;)

dziękuję :) nie wiem po kim/po czym ona tak rośnie ;)

Marzenka jak moja mała leżała twarzą w stronę kręgosłupa to tez jej prawie wcale nie czułam :)

Fenika super wieści ! Ja tez mam szyjkę od krzyża :p tylko ja sie obawiam ze ona mi tak zostanie na dluuuugo , aż za długo jak pierwszym razem ;)

Marzenka, pisałam na wątku głównym o swoich watpliwościach bo u mnie tez ruchy sie zmieniły, są duzo rzadsze i delikatne.

Marzenka moja mała od początku ciąży ma tętno ok 135, ostatnio na ktg wychodziło ok 125 i położna powiedziała że taka jej uroda. Tylko w trakcie obrotów i przewrotny tętno skakał nawet do 145.

Ania no wlasnie moj mały tez zawsze ma niższe ale nie jakos tak alarmująco niskie....ci lekarze mnie wykańczają tymi testami..mam juz dość :(...za4tyg postanowiłam sobie ze urodzę a maż szczęśliwy bo czeka na dzieciątko nr 3 jakby czekał na pierwsze i z chęcią obiecał pomoc ;)wiec za 4tyg ostro do dzieła !:) dzieci i maż maja wolne od szkoły i pracy wiec łyknę 2tyg z nimi w domu:)

My właśnie po wizycie, mimo skurczy szyjka 37mm-ginka mówi, ze ok. Ale pobrała wymaz i kazała zrobić elektrolity MG i Potasu, a ja wzięłam kurcze sód z potasem i się ciągle zastanawiam czy będzie Potas oddzielnie na wynikach? Mała Mi wazy 1500 g :) główką w dół, jest wymiarami idealnie na swój wiek. Dzisiaj znowu miałam atak woreczka żółciowego, nie mam już sił do niego :(

reklama
Do góry