reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Sweetka, mam brać 2x1 tabletce(0,25g).
Póki co nie wzięłam ani jednej tabletki, bo w domu mam dobre ciśnienie. Ostatnio miałam 113/62 114/71 100/73 123/72 117/65 120/67. Może to efekt białego fartucha :D ale niepokoi mnie troszkę puls, bo 3 razy miałam puls 100. Miała któraś z Was taki wysoki puls?

Antus - ja mam problemy z pulsem od lat. Najpierw wciskali mi betabloker ale w koncu odstawilam bo cosnienie mi tez zbijal. Ratuje sie asparginem. Wez 2tabl i zobaczysz ze spadnie. Ja biore tak doraznie jak puls przekracza 100 bo wtedy dziwnie sie czuje

Jade do poloznej sprawdzic tetno bo malego od rana praktycznie nie czuje. Raz moze 2 sie ruszyl jak potrzeslam brzuchem ale tak lekko a tak to zawsze szalal. Podjade co mi tam. Wole sprawdzic. Wiecie ze jestem wariat ;)

Ja już po wizycie :) Wszystko w porządku, Mała rośnie proporcjonalnie :) termin planowany 30.04 na dzień dzisiejszy, więc pewne będę każdej z Was kibicować do samego końca i zostanę sama na placu boju :) Chociaż na razie dalej dupcią ułożona. No i potwierdzone na 100% - dziewczynka :D Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt :) buziaki :*

Kitki, jedź, uspokoisz się ;) Ja miałam tak dwa razy, że Córa była coś spokojniejsza, to od zmysłów odchodziłam.. tylko mój M mnie ustawiał do pionu, że każdy ma przecież spokojniejszy dzień, no i następnego dnia albo pod wieczór była dyskoteka w brzuchu do późnych godzin nocnych. Ale jak mówię, może lepiej sobie pojechać i uspokoić się, niż przeżywać katusze przez cały dzień :) Daj później znać co i jak, trzymam kciuki :)!

Malasowka bardzo fajnie że maluszek tak ładnie się rozwija.

Kitki na pewno wszystko OK u małego, ale jeśli masz być spokojniejsza, to pewnie że jedź. Daj znać jak tylko będziesz po wizycie.

reklama
Co do ur to my miesiąc po miesiącu jestesmy :) mąż 25 listopad ja grudzień 26 a córka 25 styczeń. Ale ja chłopców w lutym nie chce. Moze byc marzec ;)

Do góry