reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

lubię takie wieści super gratuluje każdej udanych wizyt ... no i sporych zdrowych maluszków :)
Ja jutro mam wizytę ciekawe co mi powie ( stresuje się bardzo ) do tego jak chodzę to boli mnie i ciągnie ...

reklama
Kochane super ze wizyty udane i kciuki trzymam za następne :-*
Co do urodzin to moja teściowa z marca a przyjaciółki synek z kwietnia a może w święta się maleńka urodzi :-D

mi może zrobić prezent po urodzinowy i wyjść planowo oooooo ( tesciowa w marcu tez maiła ur i w marcu zmarła wiec wolałabym nie ... za to ja mam ur 3 kwietnia i po tej dacie może może .... ale bliżej swego terminu :D bo między 18 -29 kwietnia to ja muszę być na miejscu bo mam zamiar się spotkać z fajnymi babkami które akurat będą na turnusie a znamy się z grupy fb także ten noooooo nie ma wyścia i musi w terminie :-D )

U mnie brat z 25.03, teściowa z 27.03... Termin na 12.04 więc jakbym 2 tyg wcześniej urodziła to tesciowa skakala by z radości ;-) co teraz całkiem możliwe jest...

Fenika Lusinda Klaczek - ja tez chce rodzic w kwietniu dopiero. Mam termin na sam koniec kwietnia i tak ok 10 bym juz mogla, wczesniej wolalabym nie

Sweetka schauma gratulacje, spore juz maluszki macie :) ja juz nie moge się doczekać mojej wizyty ile moje chłopaki ważą :) bo my sweetka chyba podobny termin mamy?
tak Aniu, dzień różnicy jest między nami:)

nawet nie wiecie jak z mężem się cieszyliśmy jak usłyszeliśmy ze Ala ma 1900 - no taki fajny już z niej bąbelek :)

dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

reklama
Do góry