reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Milka skoro u Ciebie ciąża ma być ok 37 tc rozwiązana to chyba będziemy się rozpakowywać w podobnym czasie, bo po paseczkach widzę jakieś 3 tyg różnicy :) Ciekawe czy ten marzec będzie nam dany :)

Jestem po wizycie. Malusia wazy 1900 brzuszek ladnie dogonil przez te 2 tyg. Wszystko ok. Bardzo sie cieszę

Dostalam tabletki na nadciśnienie

A co do eutyroxu to nawet nie wiedzialwm ze trzeba go na czczo pol godz przed sniadaniem

Schauma ktory jestes tc?? Pieknacwaga maluszka

Szchauma gratuluje ale mAly juz duzy :D ile laura wazyla przy porodzie ??

Sweetka twoja cora tez dorodna :))super :))

Oj to bedzie sporo marcowek kwietniowych ;)

Sweetka super wieści :) Ja dziś zaczynam 34 tc. A właśnie jak szyjka u Ciebie?

Bluelovi, Laura ważyła 3440g więc myślę, że tu może być podobnie o ile się młody wagowo nie rozpędzi :)

Martita no ja też bym nie chciała przenosić, Laurę dzień po terminie rodziłam, ale wiesz jak to jest, jak się uparciuch uprze to i wołami nie wyciągnę :-D

Z tym euthyroxem to faktycznie zalecają pół godziny przed posiłkiem i godzinę przed kawa. A u mnie lepiej się wchłania jak biorę w nocy. Jak brałam rano to tsh 1.9 a jak w nocy to 1.4. Pewnie to indywidualna sprawa. Ja niestety walczę z Hashimoto i nie ma szans ze po porodzie ustąpi. Ale nienawidzę tej choroby. Zmieniła mnie niestety bardzo.

reklama
Tak o tych terminach marcowych piszecie, ja 13 marca kończę 30 lat więc też bym sobie chętnie prezent zrobiła 2 tyg przed terminem :) Za to mój mąż 3 kwietnia ma urodziny i namawia mnie na przenoszenie te parę dni :) Tylko on taki mądry bo to nie on ten brzuch taszczy :biggrin2:

Do góry