reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

Madzix, byliśmy w kilku miejscach, ale jakoś nie zapadły mi w pamięci, większość restauracji podaje dania regionalne, nie przepadam szczerze mówiąc za takim jedzeniem, tłuste i ciężkie:sorry2:, mimo wszystko coś można było wybrać. A co do jedzenia dla dzieci to moja Wiki jest entuzjastką kurczaczka, no i mięska pod każdą postacią, do tego frytki co drugi dzień:-p
A sorry jedna mi się przypomiała na minus, po 18 nie było tam co zjeść, nazywała się Byle wiele:-)

reklama
my też w lutym na narty jedziemy(...) najpierw miało być Zakopane, ale stanęło na Krynicy Krynica
a na wakacje planujemy tydzień w ciepłych strefach i 2 tygodnie na Mazurach lub Kaszubach(...) lub jak się uda w Szwecji(...) Trochę w tą skandynawską przygodę nie wierzę,(...) dlatego już szukam domu na Mazurach

My w tym roku bedziemy szaleć w Wiśle :-)

To udanych zimowych wypadów Wam życzę Dziewczyny:tak: Masę śniegu, szaleństw i wypoczynku;-)

Takich planów to Wam pozazdroszczę jeszcze co najmniej przez rok albo i dwa:sorry2:

no madzix super wyjazd się wam zapowiada, wam zreszta tez Miśka:tak: zycze udanych ferii zimowych i duuuzo sniegu przede wsyztskim!!!

my na letnie wakacje planujemy zrobic jakąs rundke tak ogólnie po Polsce:tak: w paru miejscach odwiedzimy znajomych no i nastawimy sie głównie na atrakcje dla Hubka:tak::-) zobaczymy jak to wyjdzie, narazie nic konkretnego nie mamy, nawet terminu:-D:sorry2:

Oj mojemu męzowi tez się marzy takie wedkowanie w skandynawii... moze kiedys udamy sie wieksza paczka do takiego domku w DAnii, zobaczymy, narazie czeka nas zmiana samochodu na wiekszy więc troszke trzeba dorzucic kasy....

a z dzieckiem czy sami bo ja to tylko z Szymkiem byłam w Egipcie i Turcja no i zdecydowanie polecam Turcję po połowie września lub pirwsza połowa czwerwca. koniecznie hotel z mega basenami i ślizgawkami dla dzieci moim zdaniem plac zabaw to rzecz drugoplanowa bo w gorącu to się nie chce ślizgać a raczej pupsko moczyć w ciepłej wodzie i zajadać arbuzami.

my w tym roku napewno stawiamy na Turcję ewentualnie Cypr/Gracja.

Karola z Filipkiem jedziemy postawiliśmy n Turcję, waham sie pomiędzy Side a Alanyą jedziemy po 20 czerwca, to wiem, tylko nie wiem czy na tydzień czy na dwa lepiej, co by się młodemu nie znudziło...albo nam...

jeśli hotel fajny to nie będziecie się nudzić ja to nie biorę opcji tygodnia bo w sumie 2 dni odpadają na dolot i odlot kolejne 2 dni na zaklimatyzowanie się więc zostają tylko 2 dni luzu.ja byłam w tzw. okręgu Side jechaliśmy 30 minut do hotelu ale sprawnie szybko to poszło no i nasz hotel był jako pierwszy przystanek a jak jechaliśmy na jakieś wycieczki to po nas na końcu przyjeżdzali i jako pierwszych odwozili.nie wiem ile w tym prawdy ale podobno zależy to od ilośc gwiazdek hotelu.
20 czerwieć napewno będzie cudownie.

reklama
Do góry