reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

napewno fajnie jak taka brygada śmiga.my jeszcze musimy czekać aż do 22 września no ale mam nadzieję że będzie warto.za to w czwartek śmigamy do poniedziałgu do Bremen( niemcy) w odwiedziny do chrzestnego Szymka- ale oni w poniedziałek lecą z do nas :-D

reklama
MIska fajowo, ze wakacje udane:-) ale was sie tam zebrało, no no:szok::-) tez nigdy nie byłam taka grupa na wakacjach, zwykle jedziemy sami, bo wtedy mozemy sie soba nacieszyc, ale pewnie i taki wyjazd ma swoje plusy:tak::-)

Karola nie martw się, my tez czekamy, tylko ze do 9 wrzesnia...

W sumie z całej grupy znaliśmy 3 rodziny, jedni to nasi przyjaciele z czasów liceum i to z nimi przede wszystkim spędzaliśmy czas, pozostali to znajomi znajomych, których wcześniej widzieliśmy kilka razy a pozostałych poznaliśmy dopiero na miejscu:tak:Wszyscy byliśmy zadowoleni, bo dzieci miały kompanów do zabaw, faceci razem nurkowali i wieczorami grali w piłkę nożną i siatkówkę, a my kobietki - wyprawy do łaźni tureckiej i ploteczki na leżakach. No i wieczorkami biesiady, Wikusię pilnowały starsze dziewczyny, o czym w tamtym roku mogliśmy tylko pomarzyć;-)

Miśka, swietne mieliscie wakacje. :tak::tak: Chetnie wybralabym sie gdzies ze znajomymi (ktorzy sa niestety w PL). Mieliscie duzo atrakcji- swietnie:-):-):-):-)
A do naszych wakacji zostalo jeszcze 1,5 tygodnia. Huraaaaaaa!!!!

a my juz mamy zarezerwowany pobyt na weekend majowy :tak::-) jedziemy z siostra męża (z mężem i córeczką) i bratem męża z dziewczyną i tym razem jedziemy tu http://domlesna13.w.interia.pl/ nastawilismy sie na weekend atrakcji dla maluchów naszych - blisko stąd do Świerkocina ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari i do Dinozaurów;-)Park Dinozaurów. Leśna ścieżka edukacyjna. Nowiny Wielkie. no a poza tym okolica super, jeziorka lasy, więc spacerki spacerki i leniuchowanie:-D a wieczorkami grill, piwko i gry planszowe....:-p:-D dla doroslych oczywiscie, dzieciaki do łóżek:-p

Ostatnia edycja:
super mam nadzieję że zoo fajne :-D my zapewnie do Bremen pojedziemy i może tam chyba pojedziemy włąsnie do zoo safarii ostatnio mieliśmy być ale jakoś zbyt mało czasu było.

a moja koleżanka jest teraz na teneryfie jak ja jej zazdroszczę 25 stopni w cieniu matko bosko

reklama
Rosmerta , swietne to miejsce:tak:Moze kiedys skorzystam z adresu;-)

Ja za to moge sie pochwalic, ze jedziemy w lutym na narty- po raz pierwszy od urodzenia dziecka, z wieksza ekipą znajomych:-)Strasznie mi brakowało takich grupowych wypadów- przez ostatnie 3 lata wyjezdzalismy tylko we 3,raczej z "dzieciowej"konieczności niz wyboru. Nie moge sie juz doczekac:-)

Do góry