reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

napewno fajnie jak taka brygada śmiga.my jeszcze musimy czekać aż do 22 września no ale mam nadzieję że będzie warto.za to w czwartek śmigamy do poniedziałgu do Bremen( niemcy) w odwiedziny do chrzestnego Szymka- ale oni w poniedziałek lecą z do nas :-D

reklama
MIska fajowo, ze wakacje udane:-) ale was sie tam zebrało, no no:szok::-) tez nigdy nie byłam taka grupa na wakacjach, zwykle jedziemy sami, bo wtedy mozemy sie soba nacieszyc, ale pewnie i taki wyjazd ma swoje plusy:tak::-)

Karola nie martw się, my tez czekamy, tylko ze do 9 wrzesnia...

W sumie z całej grupy znaliśmy 3 rodziny, jedni to nasi przyjaciele z czasów liceum i to z nimi przede wszystkim spędzaliśmy czas, pozostali to znajomi znajomych, których wcześniej widzieliśmy kilka razy a pozostałych poznaliśmy dopiero na miejscu:tak:Wszyscy byliśmy zadowoleni, bo dzieci miały kompanów do zabaw, faceci razem nurkowali i wieczorami grali w piłkę nożną i siatkówkę, a my kobietki - wyprawy do łaźni tureckiej i ploteczki na leżakach. No i wieczorkami biesiady, Wikusię pilnowały starsze dziewczyny, o czym w tamtym roku mogliśmy tylko pomarzyć;-)

Miśka, swietne mieliscie wakacje. :tak::tak: Chetnie wybralabym sie gdzies ze znajomymi (ktorzy sa niestety w PL). Mieliscie duzo atrakcji- swietnie:-):-):-):-)
A do naszych wakacji zostalo jeszcze 1,5 tygodnia. Huraaaaaaa!!!!

a my juz mamy zarezerwowany pobyt na weekend majowy :tak::-) jedziemy z siostra męża (z mężem i córeczką) i bratem męża z dziewczyną i tym razem jedziemy tu http://domlesna13.w.interia.pl/ nastawilismy sie na weekend atrakcji dla maluchów naszych - blisko stąd do Świerkocina ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari i do Dinozaurów;-)Park Dinozaurów. Leśna ścieżka edukacyjna. Nowiny Wielkie. no a poza tym okolica super, jeziorka lasy, więc spacerki spacerki i leniuchowanie:-D a wieczorkami grill, piwko i gry planszowe....:-p:-D dla doroslych oczywiscie, dzieciaki do łóżek:-p

Ostatnia edycja:
super mam nadzieję że zoo fajne :-D my zapewnie do Bremen pojedziemy i może tam chyba pojedziemy włąsnie do zoo safarii ostatnio mieliśmy być ale jakoś zbyt mało czasu było.

a moja koleżanka jest teraz na teneryfie jak ja jej zazdroszczę 25 stopni w cieniu matko bosko

reklama
Rosmerta , swietne to miejsce:tak:Moze kiedys skorzystam z adresu;-)

Ja za to moge sie pochwalic, ze jedziemy w lutym na narty- po raz pierwszy od urodzenia dziecka, z wieksza ekipą znajomych:-)Strasznie mi brakowało takich grupowych wypadów- przez ostatnie 3 lata wyjezdzalismy tylko we 3,raczej z "dzieciowej"konieczności niz wyboru. Nie moge sie juz doczekac:-)

Do góry