reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

no to szykuja sie wam spaniale wakacje,my chcielibysmy ruszyc z poddaszem, wiec zobaczymy jeszcze co z wakacjami czy w ogole gdzies pojedziemy...ale bardzo bym chciala
plany jak na razie mamy takie - wyskoczyc nad nasze morze, a jesli chodzi o dalszy wypad no to chorwacja, moze macie cos do zaproponowania?

reklama
Mamy z Pomorza i reszta :-)macie jakies namairy na fajny apartament nad morzem - Władysławowo, Jastrzebia Góra i okolice, Hel?? zalezy mi by była osobna sypialnia i salon i oczywiscie aneks kuchenny, no i cena jakas rozsądna, max. 200-250zł za dobę w lipcu:tak:chyba jednak w tym roku wybierzemy wakacje nad polskim morzem:-)

Ostatnia edycja:
MIŚKA ale mi głupio przepraszam.

to strona do ośrodka do którego czasem na weekend jedziemy lipiec sierpień
nie wiem dlaczego nie mają zdjęć domków typu wieżyca bo te są naprawdę fajne.mają tara balkon. mój kuzyn z gdańska od 3 lat tam jeździ z synkiem któy jest o 2 lata starszy od naszych maluchów i mieszkają w domku nie wieżyca ale z widokiem na pomost nad jeziorem. jest tam duży taraz dwa pokoje, łazienka, kuchenka- choć polecam wykupić obiady w ośrodku bo są smaczne, każdy domek ma własny mały grill ogrodowy ławę i stół na zewnątrz ale okolica boska naprawdę bo teren dość płąski więc łątwo się chodzi można wypożyczać różny sprzęt w jeziorze masa ryb i podobno już w tamtym roku był tam znó raki to znak że czyste.

Ośrodek "Uroczysko" - informacje

polecam też miejscowość kłączno ale domki tam są już średniawe chyba że ktoś znajdzie dla Was namiar na ludzi którzy wynajmują 3 domki murowane to są mega petardy.są tam 3 sypialnie, 2 łązienki salon z kominkiem kuchnia tarasy- ale ja niestety nie wiem do kogo teraz te domki należą acz szkoda bo sama bym tam chętnie pojechała.
znalazłam takie namiary ale nie wiem czy oni mają tylko 1 domek czy wszystkie

http://www.zadkowski.com/domek/galeria]Domek nad jeziorem Kłączno

Ostatnia edycja:
dzieki Karola:tak::-), ale nie wiem czy skorzystamy, ten dom w Kłącznie jest dla naszej 8 za mały, no i bez łódki, swojej nam się nie chce ciągnąć, a wypożyczać codziennie to chłopcy tego nie biorą w ogóle pod uwagę, a ten ośrodek odpada, wolimy jednak dom:tak:

Mój mąż wpadł na pomysł wakacji w marcu i chce nas zabrać do Egiptu.:tak::-)
Siedzę i czytam opinie o hotelach, przygodach z ruskimi, żarciem i włosy mi się jeżą na głowie..
Mam pytanie do dziewczyn, które były na urlopie w ciepłych krajach.
Polecacie jakiś konkretny hotel w Egipcie bądź Tunezji? Tudzież szczególnie odradzacie? :sorry:

matylda wow,super.
Ja nie pomogę,bo nie byłam,.ale chętnie bym tyłeczek wygrzała troszkę.:-)

matylda wow,super.
Ja nie pomogę,bo nie byłam,.ale chętnie bym tyłeczek wygrzała troszkę.:-)

My nie byliśmy razem na prawdziwych wakacjach praktycznie 3 lata:) Ostatni raz.. w ciąży z Gosią:sorry:
Ufff... czas naładować akumulatory:-D

Z tego co kojarzę to nasza Karola jest największą podróżniczką po ciepłych krajach:-)

reklama
największa to ja chyba nie jestem ale Egipt zaliczyliśmy to fakt.
byliśmy w Szarmie hotel sultan garden całkiem spoko bo
byliśmy pierwsi odstawienie z lotniska a ostatni zabrani na lotnisko na wycieczki tak samo więc nigdzie długo jeździć nie trzeba było.jedzenie dobre, pokoje my daliśmy 100 $ i mieliśmy apartament blisko basenu i głównej restauracji no i 2 pokoje.ale brodzik dla dzieci, plac zabaw do kitu napewno nie dal tekich maluchów jak SZymek.baseny tzw. główne bo były dwa były fajne bo miał wejście jakby ktoś wchodził do morza więc łagone wejście.

ale jak mam być szczera to chyba nasze maluchy za małe na Egipt, bo jeśli jest się tam pierwszy raz to warto zwiedzać, nurkować, snurkować ,zobaczyć piramidy, pojechać jeepem do blue holu czy nawet przemęczyć się do jerozolimy- tylko jeśli chce się to wszystko zobaczyć to bez dzieci i wtedy holet nie musi mieć 5 gwiazdek.

ja uważam że dla maluchów to niestety lub całę szczęście TURCJA tam jest wszystko wręcz pod dzieci i nikt nie będzie się nudził.

jeśli trzeba jakiś informacji o egipcie służę pomocą.

Do góry