reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Rosmerta super miejsce.
My raczej w domku w weekenbo mąż ma wypad ze znajomymi,bo w wakacje nie wyjedzie raczej.Tak sobie myslę,że my sobie wyjedziemy jakoś w czerwcu,ew,początek lipca,blisko i nad jeziorko.Tyle ,co by sie Kubula wyszalał,a ja pobyczę sie na kocyku.:tak:

reklama
Rosmerta fajne miejsce, ty to zawsze coś wyszukasz fajniutkiego dla waszej rodzinki, a szczególnie dla Hubka

A my szukamy miejsca na wakacje juz docelowo....i nie mogę się zdecydować...eah, w sumie to tez mam pewne ograniczenie finansowe, wiec zastanawiam sie czy nie lepiej pojechac w fajnuśkie miesce na tydzień czy w trochę gorsze na dwa tygodnie...boje sie żeby tez w małoatrakcyjnym miejscu nie znudziło się Filipkowi....

dziewczyny, poradżcie coś!

Rosmerta , swietne to miejsce:tak:Moze kiedys skorzystam z adresu;-)

Ja za to moge sie pochwalic, ze jedziemy w lutym na narty- po raz pierwszy od urodzenia dziecka, z wieksza ekipą znajomych:-)Strasznie mi brakowało takich grupowych wypadów- przez ostatnie 3 lata wyjezdzalismy tylko we 3,raczej z "dzieciowej"konieczności niz wyboru. Nie moge sie juz doczekac:-)
no fajne rosmerta:tak:
madzix, my też w lutym na narty jedziemy, miejsce już w listopadzie zaklepałam, najpierw miało być Zakopane, ale stanęło na Krynicy Krynica
a na wakacje planujemy tydzień w ciepłych strefach i 2 tygodnie na Mazurach lub Kaszubach (konieczne rybne jezioro w pobliżu i łódka:-D, to marzenie mojego A. i męża mojej koleżanki)lub jak się uda w Szwecji, właśnie jesteśmy w stanie oczekiwania na tą Szwecję, no i tam nasi faceci marzą o wędkowaniu w Bałtyku. Trochę w tą skandynawską przygodę nie wierzę, (choć koszty byłyby nieduże, bo to dom znajomych, więc pewnie tylko opłaty za media plus jedzenie i prom)dlatego już szukam domu na
Mazurach, a może macie jakieś sprawdzone miejsca, my wprawdzie mamy 2 miejsca, które sprawdziliśmy, ale mamy zasadę, że nie jeździmy w to samo miejsce?

Rosmerta fajne miejsce, ty to zawsze coś wyszukasz fajniutkiego dla waszej rodzinki, a szczególnie dla Hubka

A my szukamy miejsca na wakacje juz docelowo....i nie mogę się zdecydować...eah, w sumie to tez mam pewne ograniczenie finansowe, wiec zastanawiam sie czy nie lepiej pojechac w fajnuśkie miesce na tydzień czy w trochę gorsze na dwa tygodnie...boje sie żeby tez w małoatrakcyjnym miejscu nie znudziło się Filipkowi....

dziewczyny, poradżcie coś!

wszystko zależy zagranica czy Polska??

no fajne rosmerta:tak:
madzix, my też w lutym na narty jedziemy, miejsce już w listopadzie zaklepałam, najpierw miało być Zakopane, ale stanęło na Krynicy Krynica
a na wakacje planujemy tydzień w ciepłych strefach i 2 tygodnie na Mazurach lub Kaszubach (konieczne rybne jezioro w pobliżu i łódka:-D, to marzenie mojego A. i męża mojej koleżanki)lub jak się uda w Szwecji, właśnie jesteśmy w stanie oczekiwania na tą Szwecję, no i tam nasi faceci marzą o wędkowaniu w Bałtyku. Trochę w tą skandynawską przygodę nie wierzę, (choć koszty byłyby nieduże, bo to dom znajomych, więc pewnie tylko opłaty za media plus jedzenie i prom)dlatego już szukam domu na
Mazurach, a może macie jakieś sprawdzone miejsca, my wprawdzie mamy 2 miejsca, które sprawdziliśmy, ale mamy zasadę, że nie jeździmy w to samo miejsce?

miejsce na kaszubach jak potrzeba to dam namiary choć nie gwarantuję że są miejsca wolne ale okolice urocze i ryb masa,grzyby, jagody,poziomki zależy w jakim okresie.

Miśka , przykro mi, ale na Mazurach nie moge Ci nic polecić -owszem jeździmy, ale śpimy na wynajętej łódce;-).

Fajnie prezentuje się ten pensjonat do którego jedziecie:tak:
My w tym roku bedziemy szaleć w Wiśle :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki -wypróbujemy go na miejscu;-)
Jakoś wyleciało mi z głowy ,ze rok temu byłas w Wiśle.
A moze mogłabys mi polecic jakąs dobra knajpke z menu dostosowanym dla dzieci? Jest tam cos takiego?

reklama
Rosmerta, miejsce wyglada fantastycznie. Ile tam zieleni i atrakcji .:happy2:

Ja za to moge sie pochwalic, ze jedziemy w lutym na narty- po raz pierwszy od urodzenia dziecka, z wieksza ekipą znajomych:-)Strasznie mi brakowało takich grupowych wypadów- przez ostatnie 3 lata wyjezdzalismy tylko we 3,raczej z "dzieciowej"konieczności niz wyboru. Nie moge sie juz doczekac:-)

Swietny wyjazd. Nie dziwie sie ze nie mozesz sie doczekac.:tak:

Reniu, wszechstronne macie plany i zimowe i wakacyjne. Na pewno bedzie wspaniale. A teraz na ferie zycze Wam duzo sniegu.

Do góry