reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

Rosmerta super miejsce.
My raczej w domku w weekenbo mąż ma wypad ze znajomymi,bo w wakacje nie wyjedzie raczej.Tak sobie myslę,że my sobie wyjedziemy jakoś w czerwcu,ew,początek lipca,blisko i nad jeziorko.Tyle ,co by sie Kubula wyszalał,a ja pobyczę sie na kocyku.:tak:

reklama
Rosmerta fajne miejsce, ty to zawsze coś wyszukasz fajniutkiego dla waszej rodzinki, a szczególnie dla Hubka

A my szukamy miejsca na wakacje juz docelowo....i nie mogę się zdecydować...eah, w sumie to tez mam pewne ograniczenie finansowe, wiec zastanawiam sie czy nie lepiej pojechac w fajnuśkie miesce na tydzień czy w trochę gorsze na dwa tygodnie...boje sie żeby tez w małoatrakcyjnym miejscu nie znudziło się Filipkowi....

dziewczyny, poradżcie coś!

Rosmerta , swietne to miejsce:tak:Moze kiedys skorzystam z adresu;-)

Ja za to moge sie pochwalic, ze jedziemy w lutym na narty- po raz pierwszy od urodzenia dziecka, z wieksza ekipą znajomych:-)Strasznie mi brakowało takich grupowych wypadów- przez ostatnie 3 lata wyjezdzalismy tylko we 3,raczej z "dzieciowej"konieczności niz wyboru. Nie moge sie juz doczekac:-)
no fajne rosmerta:tak:
madzix, my też w lutym na narty jedziemy, miejsce już w listopadzie zaklepałam, najpierw miało być Zakopane, ale stanęło na Krynicy Krynica
a na wakacje planujemy tydzień w ciepłych strefach i 2 tygodnie na Mazurach lub Kaszubach (konieczne rybne jezioro w pobliżu i łódka:-D, to marzenie mojego A. i męża mojej koleżanki)lub jak się uda w Szwecji, właśnie jesteśmy w stanie oczekiwania na tą Szwecję, no i tam nasi faceci marzą o wędkowaniu w Bałtyku. Trochę w tą skandynawską przygodę nie wierzę, (choć koszty byłyby nieduże, bo to dom znajomych, więc pewnie tylko opłaty za media plus jedzenie i prom)dlatego już szukam domu na
Mazurach, a może macie jakieś sprawdzone miejsca, my wprawdzie mamy 2 miejsca, które sprawdziliśmy, ale mamy zasadę, że nie jeździmy w to samo miejsce?

Rosmerta fajne miejsce, ty to zawsze coś wyszukasz fajniutkiego dla waszej rodzinki, a szczególnie dla Hubka

A my szukamy miejsca na wakacje juz docelowo....i nie mogę się zdecydować...eah, w sumie to tez mam pewne ograniczenie finansowe, wiec zastanawiam sie czy nie lepiej pojechac w fajnuśkie miesce na tydzień czy w trochę gorsze na dwa tygodnie...boje sie żeby tez w małoatrakcyjnym miejscu nie znudziło się Filipkowi....

dziewczyny, poradżcie coś!

wszystko zależy zagranica czy Polska??

no fajne rosmerta:tak:
madzix, my też w lutym na narty jedziemy, miejsce już w listopadzie zaklepałam, najpierw miało być Zakopane, ale stanęło na Krynicy Krynica
a na wakacje planujemy tydzień w ciepłych strefach i 2 tygodnie na Mazurach lub Kaszubach (konieczne rybne jezioro w pobliżu i łódka:-D, to marzenie mojego A. i męża mojej koleżanki)lub jak się uda w Szwecji, właśnie jesteśmy w stanie oczekiwania na tą Szwecję, no i tam nasi faceci marzą o wędkowaniu w Bałtyku. Trochę w tą skandynawską przygodę nie wierzę, (choć koszty byłyby nieduże, bo to dom znajomych, więc pewnie tylko opłaty za media plus jedzenie i prom)dlatego już szukam domu na
Mazurach, a może macie jakieś sprawdzone miejsca, my wprawdzie mamy 2 miejsca, które sprawdziliśmy, ale mamy zasadę, że nie jeździmy w to samo miejsce?

miejsce na kaszubach jak potrzeba to dam namiary choć nie gwarantuję że są miejsca wolne ale okolice urocze i ryb masa,grzyby, jagody,poziomki zależy w jakim okresie.

Miśka , przykro mi, ale na Mazurach nie moge Ci nic polecić -owszem jeździmy, ale śpimy na wynajętej łódce;-).

Fajnie prezentuje się ten pensjonat do którego jedziecie:tak:
My w tym roku bedziemy szaleć w Wiśle :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki -wypróbujemy go na miejscu;-)
Jakoś wyleciało mi z głowy ,ze rok temu byłas w Wiśle.
A moze mogłabys mi polecic jakąs dobra knajpke z menu dostosowanym dla dzieci? Jest tam cos takiego?

reklama
Rosmerta, miejsce wyglada fantastycznie. Ile tam zieleni i atrakcji .:happy2:

Ja za to moge sie pochwalic, ze jedziemy w lutym na narty- po raz pierwszy od urodzenia dziecka, z wieksza ekipą znajomych:-)Strasznie mi brakowało takich grupowych wypadów- przez ostatnie 3 lata wyjezdzalismy tylko we 3,raczej z "dzieciowej"konieczności niz wyboru. Nie moge sie juz doczekac:-)

Swietny wyjazd. Nie dziwie sie ze nie mozesz sie doczekac.:tak:

Reniu, wszechstronne macie plany i zimowe i wakacyjne. Na pewno bedzie wspaniale. A teraz na ferie zycze Wam duzo sniegu.

Do góry