reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Byłam w podróży poslubnej w Egipcie, mąz ładnych kilka dni zmagał sie z zemsta faraona, nawet na plażę nie mógł iśc taki słaby był, ale mnie ominęło i moglam jeśc wszystko, także reguły nie ma. Ale zawsze wieczorkiem coś mocniejszego przed snem (chociaż kieliszek) pomaga sie uchronic przed tymi problemami. A i faktycznie Polskie leki nie pomagaja, najlepiej kupic na miejscu jesli już - zapytac rezydenta albo w recepcji albo w aptece:tak:

reklama
aaaa zzieleniałam z zazdrości ;-)

ja też chcę gdzieś jechać, najlepiej bez lasek jeszcze hehe :-)
Oliwieczka, Karola super wakacje się Wam szykują :tak:

my tylko weekedowo i to raczej w okolicach coby bez noclegu było, teraz mamy wesele a za tydzień prawdopodobnie skoczymy do Warszawy na 2-3 dni to może nas Tadka wujek na jacht weźmie - ot i tyla atrakcji na ten rok ;-)

Wiśnia to i tak nie najgorzej ;-)
karola i Oliwieczka super plany, oby wszystko poszło po Waszej myśli :tak::tak::tak:

My byliśy sobie nad polskim morzem i nawet pogoda nas uraczyła swoim ciepłem...nie narzekam...byliśmy sami z Filipem (bez innej pary) i w sumie to strasznie nam sie wieczorkami nudziło...ja przeczytałam całą serie książek bo siedzenie w domu niestety nas czekało jak Filip szedł spać... :-(
Ale ogólnie było oki..trochę odpoczęłam mimo,z ę z meczem ciezkie boje toczyliśy odnośnie naszej przyszłości...

No a przyszłym wczasowiczom życzę udanych wakacji..

no właśnie my też jedziemy sami szkoda ale nasza para co ma dziecko w tym roku odpuszcza i pewnie za rok też.Praca praca i nie ma nikogo kto by mógł zastopić w dopowiedni sposób.
trudno się mówi, nawet dziadków namawiałam aby na 5 dni dolecieli ale też nie chcą. A no i zmieniliśmy datę wylotu 22 września do 5 paździenika.

Ach ale macie super......
Jak to Wisnia napisala:-D az zzielenialam z zazdrosci:-p:-D:-D

tez chce do cieplych krajow.....ale mi sie marzy kreta:sorry2:

mnie jakoś Grecja nie ciągnie wydaje mi się, że to muszą być wakacje w tzw. aucie aby było fajnie a Szymek jeszcze zbyt malutki na takie wakacje- on cieszy się z basenów, ślizgawek, placów zabaw.

kurcze czytam i czytam o tym hotelu gdzie chcemy jechać i o hotelu piszą super ale za to rafa aż 1 km w głąg morza trzeba iść, bo duża płcizna :baffled: jeszcze w sobotę mam ostateczny termin możliwości zmiany hotelu i sama nie wiem.
to nasza opcja:
Hotel Tropicana Grand Azur • Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh, Egipt

ale to był drugi wariant

Hotel Prima Life Makadi Bay - Hotel Prima Life Makadi Bay w Makadi Bay - info Hotel Prima Life Makadi Bay Egipt

a to trzeci

Hotel Grand Plaza - Hotel Grand Plaza w Hurghada - info Hotel Grand Plaza Egipt

Kolejne wakacje możemy zaliczyć do bardzo udanych. Tym razem pojechaliśmy z duża grupą znajomych: w sumie z nami 24 osoby:tak:. W związku z powyższym nie było czasu na nudę, oj nie:-DWiki była najmłodsza, więc jako maskotka często podkradana, co nam zupełnie nie przeszkadzało;-)Oprócz plażowania i basenowania A. z Madzią zaliczyli rafting, a ja z M.wycieczkę do Pamukkale.Wieczorami dla dzieci było mini disco(Wiki miała 4 małych kompanów), a potem różne animacje dla starszych, kilka razy wybraliśmy się na krótsze wycieczki do Side, Manavgatu, na bazar czy do pobliskiego centrum handlowego. Oprócz 6 zjeżdżalni, różnych basenów i brodzików mieliśmy jakuzzi,i łaźnię turecką a dzieci świetny plac zabaw pod dachem. Wiki wyszalała się tam za wszystkie czasy. Lot w obie strony bez żadnych problemów. Ogólnie było po prostu cudownie, aż zal było wyjeżdżać:tak:Zdjęcia będą jak wgramy do komputera;-)A i jeszcze coś, jedzenie przepyszne i przez cały boży dzień do ciemnej nocy, no i chyba z 2 kg na plusie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Miśka super wakacje mieliście! Strasznie duża grupa, nigdy aż z taką paką na wakacjach nie byłam ale pewnie to tylko na plus bo atrakcji więcej, no i więcej dzieciaczków, rewelacja, czekam na zdjęcia :tak:

Do góry