reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

Byłam w podróży poslubnej w Egipcie, mąz ładnych kilka dni zmagał sie z zemsta faraona, nawet na plażę nie mógł iśc taki słaby był, ale mnie ominęło i moglam jeśc wszystko, także reguły nie ma. Ale zawsze wieczorkiem coś mocniejszego przed snem (chociaż kieliszek) pomaga sie uchronic przed tymi problemami. A i faktycznie Polskie leki nie pomagaja, najlepiej kupic na miejscu jesli już - zapytac rezydenta albo w recepcji albo w aptece:tak:

reklama
aaaa zzieleniałam z zazdrości ;-)

ja też chcę gdzieś jechać, najlepiej bez lasek jeszcze hehe :-)
Oliwieczka, Karola super wakacje się Wam szykują :tak:

my tylko weekedowo i to raczej w okolicach coby bez noclegu było, teraz mamy wesele a za tydzień prawdopodobnie skoczymy do Warszawy na 2-3 dni to może nas Tadka wujek na jacht weźmie - ot i tyla atrakcji na ten rok ;-)

Wiśnia to i tak nie najgorzej ;-)
karola i Oliwieczka super plany, oby wszystko poszło po Waszej myśli :tak::tak::tak:

My byliśy sobie nad polskim morzem i nawet pogoda nas uraczyła swoim ciepłem...nie narzekam...byliśmy sami z Filipem (bez innej pary) i w sumie to strasznie nam sie wieczorkami nudziło...ja przeczytałam całą serie książek bo siedzenie w domu niestety nas czekało jak Filip szedł spać... :-(
Ale ogólnie było oki..trochę odpoczęłam mimo,z ę z meczem ciezkie boje toczyliśy odnośnie naszej przyszłości...

No a przyszłym wczasowiczom życzę udanych wakacji..

no właśnie my też jedziemy sami szkoda ale nasza para co ma dziecko w tym roku odpuszcza i pewnie za rok też.Praca praca i nie ma nikogo kto by mógł zastopić w dopowiedni sposób.
trudno się mówi, nawet dziadków namawiałam aby na 5 dni dolecieli ale też nie chcą. A no i zmieniliśmy datę wylotu 22 września do 5 paździenika.

Ach ale macie super......
Jak to Wisnia napisala:-D az zzielenialam z zazdrosci:-p:-D:-D

tez chce do cieplych krajow.....ale mi sie marzy kreta:sorry2:

mnie jakoś Grecja nie ciągnie wydaje mi się, że to muszą być wakacje w tzw. aucie aby było fajnie a Szymek jeszcze zbyt malutki na takie wakacje- on cieszy się z basenów, ślizgawek, placów zabaw.

kurcze czytam i czytam o tym hotelu gdzie chcemy jechać i o hotelu piszą super ale za to rafa aż 1 km w głąg morza trzeba iść, bo duża płcizna :baffled: jeszcze w sobotę mam ostateczny termin możliwości zmiany hotelu i sama nie wiem.
to nasza opcja:
Hotel Tropicana Grand Azur • Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh, Egipt

ale to był drugi wariant

Hotel Prima Life Makadi Bay - Hotel Prima Life Makadi Bay w Makadi Bay - info Hotel Prima Life Makadi Bay Egipt

a to trzeci

Hotel Grand Plaza - Hotel Grand Plaza w Hurghada - info Hotel Grand Plaza Egipt

Kolejne wakacje możemy zaliczyć do bardzo udanych. Tym razem pojechaliśmy z duża grupą znajomych: w sumie z nami 24 osoby:tak:. W związku z powyższym nie było czasu na nudę, oj nie:-DWiki była najmłodsza, więc jako maskotka często podkradana, co nam zupełnie nie przeszkadzało;-)Oprócz plażowania i basenowania A. z Madzią zaliczyli rafting, a ja z M.wycieczkę do Pamukkale.Wieczorami dla dzieci było mini disco(Wiki miała 4 małych kompanów), a potem różne animacje dla starszych, kilka razy wybraliśmy się na krótsze wycieczki do Side, Manavgatu, na bazar czy do pobliskiego centrum handlowego. Oprócz 6 zjeżdżalni, różnych basenów i brodzików mieliśmy jakuzzi,i łaźnię turecką a dzieci świetny plac zabaw pod dachem. Wiki wyszalała się tam za wszystkie czasy. Lot w obie strony bez żadnych problemów. Ogólnie było po prostu cudownie, aż zal było wyjeżdżać:tak:Zdjęcia będą jak wgramy do komputera;-)A i jeszcze coś, jedzenie przepyszne i przez cały boży dzień do ciemnej nocy, no i chyba z 2 kg na plusie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Miśka super wakacje mieliście! Strasznie duża grupa, nigdy aż z taką paką na wakacjach nie byłam ale pewnie to tylko na plus bo atrakcji więcej, no i więcej dzieciaczków, rewelacja, czekam na zdjęcia :tak:

Do góry