reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

reklama
Kurcze własnie się wczoraj dowiedziałam ze moze polecimy jeszcze w tym roku na Krete w śierpniu lub we wrzesniu :-) ale było by fajnie :tak:

a mój maz wymyslił sobie przez ten jego urlop jedno dniowe wycieczki po okolicach (żywiec, pieskowa skała, może 2 dniowa Słowacja, chorzów wesołe miasteczko itp):-) i tak bedzie fajnie nawet jak nie polecimy.

Oliwieczka zycze by udało sie wam wyjehac na ta Kretę:tak::tak::-) a jak nie to i tak widze fajne plany mąż zrobił:tak: a w koncu najwaznijesze, by spedzac czas razem po prostu:tak::-)

w końcu po dwóch nocach szukania myślenia zastanawiania czytania wybierania znalazłam w miarę fajną ofertę więc w tym roku stawiamy na EGIPT i nurkowanie.

z kempingu nic nie wyszło bo fajne miejsca wiadomo zajęte i nie ma szansy się wpić budką- a przede wszystkim o spanie w budce chodziło.no ale w zamian lecimy wszyscy do chrzestnego Szymka na weekend do Bremen- są fajne bilety prosto z gdańska do bremen więc pewnie częściej będziemy ich odwiedzać- bo szybciej i taniej. :-D

no i w tym roku znów odwiedzimy ZOO w Hamburgu.- Irtasia chyba że w okolicach jest coś lepszego otwarte czekam na wieści.

Karola,tylko wezcie cos dobrego na biegunkę:ninja2::shocked2:
:no::no::no: Szkoda zachodu w Egipcie i tak polske leki nie poskutkują:no: za to bez problemu mozna kupic ich specyfiki nawet w hotelowej recepcji-z reszta , jak Cie dopadnie to i tak dalej, za przeproszeniem, nie dojdziesz;-):no:
I zęby tez warto myc w wodzie mineralnej:tak::tak:

wiem wiem choć mam nadzieję, że pan faraon nas oszczędzi.Co do mineralki to wiem tylko zamknięte butelki nic innego dobrze że Szymek tylko wodę pije je frytki i arbuzy jak tak ciepło więc jest szansa.

Oliweczka, nawet jak Grecja nie wypali to i tak szykuja WAm sie fajne wakacje. Tak jak pisze Rosmerta - wazne ze bedziecie razem.

Karola, mam nadzieje ze uda WAm sie ominac perturbacje zoladkowe w Egipcie. Wyjuazd do ZOO tez siwteny pomysl, szczegolnie ze macie tam rodzinke.

reklama
w końcu po dwóch nocach szukania myślenia zastanawiania czytania wybierania znalazłam w miarę fajną ofertę więc w tym roku stawiamy na EGIPT i nurkowanie.

z kempingu nic nie wyszło bo fajne miejsca wiadomo zajęte i nie ma szansy się wpić budką- a przede wszystkim o spanie w budce chodziło.no ale w zamian lecimy wszyscy do chrzestnego Szymka na weekend do Bremen- są fajne bilety prosto z gdańska do bremen więc pewnie częściej będziemy ich odwiedzać- bo szybciej i taniej. :-D

no i w tym roku znów odwiedzimy ZOO w Hamburgu.- Irtasia chyba że w okolicach jest coś lepszego otwarte czekam na wieści.

swietnie moim tescie byli w egipcie i byli baardzo
zadowoleni:tak:

no to sobie popodróżujecie :-)

Do góry