reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kurcze własnie się wczoraj dowiedziałam ze moze polecimy jeszcze w tym roku na Krete w śierpniu lub we wrzesniu :-) ale było by fajnie
a mój maz wymyslił sobie przez ten jego urlop jedno dniowe wycieczki po okolicach (żywiec, pieskowa skała, może 2 dniowa Słowacja, chorzów wesołe miasteczko itp):-) i tak bedzie fajnie nawet jak nie polecimy.
a mój maz wymyslił sobie przez ten jego urlop jedno dniowe wycieczki po okolicach (żywiec, pieskowa skała, może 2 dniowa Słowacja, chorzów wesołe miasteczko itp):-) i tak bedzie fajnie nawet jak nie polecimy.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Oliwieczka zycze by udało sie wam wyjehac na ta Kretę:-) a jak nie to i tak widze fajne plany mąż zrobił a w koncu najwaznijesze, by spedzac czas razem po prostu:-)
karola-04
w końcu po dwóch nocach szukania myślenia zastanawiania czytania wybierania znalazłam w miarę fajną ofertę więc w tym roku stawiamy na EGIPT i nurkowanie.
z kempingu nic nie wyszło bo fajne miejsca wiadomo zajęte i nie ma szansy się wpić budką- a przede wszystkim o spanie w budce chodziło.no ale w zamian lecimy wszyscy do chrzestnego Szymka na weekend do Bremen- są fajne bilety prosto z gdańska do bremen więc pewnie częściej będziemy ich odwiedzać- bo szybciej i taniej.
no i w tym roku znów odwiedzimy ZOO w Hamburgu.- Irtasia chyba że w okolicach jest coś lepszego otwarte czekam na wieści.
z kempingu nic nie wyszło bo fajne miejsca wiadomo zajęte i nie ma szansy się wpić budką- a przede wszystkim o spanie w budce chodziło.no ale w zamian lecimy wszyscy do chrzestnego Szymka na weekend do Bremen- są fajne bilety prosto z gdańska do bremen więc pewnie częściej będziemy ich odwiedzać- bo szybciej i taniej.
no i w tym roku znów odwiedzimy ZOO w Hamburgu.- Irtasia chyba że w okolicach jest coś lepszego otwarte czekam na wieści.
madzix
Fanka BB :)
Szkoda zachodu w Egipcie i tak polske leki nie poskutkują za to bez problemu mozna kupic ich specyfiki nawet w hotelowej recepcji-z reszta , jak Cie dopadnie to i tak dalej, za przeproszeniem, nie dojdziesz;-)Karola,tylko wezcie cos dobrego na biegunkę
I zęby tez warto myc w wodzie mineralnej
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Oliweczka, nawet jak Grecja nie wypali to i tak szykuja WAm sie fajne wakacje. Tak jak pisze Rosmerta - wazne ze bedziecie razem.
Karola, mam nadzieje ze uda WAm sie ominac perturbacje zoladkowe w Egipcie. Wyjuazd do ZOO tez siwteny pomysl, szczegolnie ze macie tam rodzinke.
Karola, mam nadzieje ze uda WAm sie ominac perturbacje zoladkowe w Egipcie. Wyjuazd do ZOO tez siwteny pomysl, szczegolnie ze macie tam rodzinke.
reklama
Oliwieczka
w końcu po dwóch nocach szukania myślenia zastanawiania czytania wybierania znalazłam w miarę fajną ofertę więc w tym roku stawiamy na EGIPT i nurkowanie.
swietnie moim tescie byli w egipcie i byli baardzo
zadowoleni
no to sobie popodróżujecie :-)
Podziel się: