reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

reklama
Kurcze własnie się wczoraj dowiedziałam ze moze polecimy jeszcze w tym roku na Krete w śierpniu lub we wrzesniu :-) ale było by fajnie :tak:

a mój maz wymyslił sobie przez ten jego urlop jedno dniowe wycieczki po okolicach (żywiec, pieskowa skała, może 2 dniowa Słowacja, chorzów wesołe miasteczko itp):-) i tak bedzie fajnie nawet jak nie polecimy.

Oliwieczka zycze by udało sie wam wyjehac na ta Kretę:tak::tak::-) a jak nie to i tak widze fajne plany mąż zrobił:tak: a w koncu najwaznijesze, by spedzac czas razem po prostu:tak::-)

w końcu po dwóch nocach szukania myślenia zastanawiania czytania wybierania znalazłam w miarę fajną ofertę więc w tym roku stawiamy na EGIPT i nurkowanie.

z kempingu nic nie wyszło bo fajne miejsca wiadomo zajęte i nie ma szansy się wpić budką- a przede wszystkim o spanie w budce chodziło.no ale w zamian lecimy wszyscy do chrzestnego Szymka na weekend do Bremen- są fajne bilety prosto z gdańska do bremen więc pewnie częściej będziemy ich odwiedzać- bo szybciej i taniej. :-D

no i w tym roku znów odwiedzimy ZOO w Hamburgu.- Irtasia chyba że w okolicach jest coś lepszego otwarte czekam na wieści.

Karola,tylko wezcie cos dobrego na biegunkę:ninja2::shocked2:
:no::no::no: Szkoda zachodu w Egipcie i tak polske leki nie poskutkują:no: za to bez problemu mozna kupic ich specyfiki nawet w hotelowej recepcji-z reszta , jak Cie dopadnie to i tak dalej, za przeproszeniem, nie dojdziesz;-):no:
I zęby tez warto myc w wodzie mineralnej:tak::tak:

wiem wiem choć mam nadzieję, że pan faraon nas oszczędzi.Co do mineralki to wiem tylko zamknięte butelki nic innego dobrze że Szymek tylko wodę pije je frytki i arbuzy jak tak ciepło więc jest szansa.

Oliweczka, nawet jak Grecja nie wypali to i tak szykuja WAm sie fajne wakacje. Tak jak pisze Rosmerta - wazne ze bedziecie razem.

Karola, mam nadzieje ze uda WAm sie ominac perturbacje zoladkowe w Egipcie. Wyjuazd do ZOO tez siwteny pomysl, szczegolnie ze macie tam rodzinke.

reklama
w końcu po dwóch nocach szukania myślenia zastanawiania czytania wybierania znalazłam w miarę fajną ofertę więc w tym roku stawiamy na EGIPT i nurkowanie.

z kempingu nic nie wyszło bo fajne miejsca wiadomo zajęte i nie ma szansy się wpić budką- a przede wszystkim o spanie w budce chodziło.no ale w zamian lecimy wszyscy do chrzestnego Szymka na weekend do Bremen- są fajne bilety prosto z gdańska do bremen więc pewnie częściej będziemy ich odwiedzać- bo szybciej i taniej. :-D

no i w tym roku znów odwiedzimy ZOO w Hamburgu.- Irtasia chyba że w okolicach jest coś lepszego otwarte czekam na wieści.

swietnie moim tescie byli w egipcie i byli baardzo
zadowoleni:tak:

no to sobie popodróżujecie :-)

Do góry