reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wakacje

reklama
OLIWIECZKA bardzo ladny pensjonat!

ROSMERTA zapowiadaja sie super wakacje!!!!

no cudnie a to wczasy rodzinne czy tylko rodzicowe???
ja dałam się namówić na tydzień nad jeziorkiem w budzie kempingowej ale musi być ciepło i zastrzegłam że nie gotuję !!!!Szymek cały zachwycony na widok domku na kołach.

u mnie wakacje odpadły...a miały być super :-( może na weekend przedłużony z rodzicami pojadę i młodym, tam gdzie zawsze...:sorry:

ale sie cieszę, bo jak dobrze pójdzie to w sobote wyjeżdzamy na 5 dni w góry do Szklarskiej Poręby:tak::-) moi Tesciowie tam jada na wakacje a my zabieramy się na kilka dni chociaż, i nam funduja noclegi, ale bedziemy mieszkac osobno:tak::-) jak nie bedzie duzo roboty to dostaniemy te trzy dni urlopu i jedziemy:-)

Rosmerta, ale fajne wakacje Wam się zapowidają :sorry:
My w tym roku zrezygnowaliśmy w wakacji, żeby chałupę trochę doprowadzić do porządku, a remonty niestety trochę kaski ciągną :-(

reklama
Rosmerta, fajny taki wyjazd ''przed glownym urlopem''. Szklarska Poreba brzmi wspaniale - juz tyle razy chcialam tam pojechac i nigdy mi sie nie udalo

Do góry