reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

reklama
A ja zdecydowanie wolę góry!(Zazdroszcze Ci Joasiek ,ze masz tak blisko:tak:) Uwielbiam je -kazdy wolny weekend spedzalismy jeszcze niedawno w górach. Ostatni raz byliśmy w słowackiej Fatrze gdy byłam w 23 tygodniu ciąży i było cudownie -chociaz nie chodziłiśmy juz tak szybko jak zawsze bo miałam duszności-pomimo, ze nie nioslam namiotu ani spiwora ani nic ciezkiego.
I od tego czasu zadnego wypadu górskiego:no: Nigdy w zyciu nie mialam takiej przerwy. Na wakacje zdecydowalismy sie jechac nad morze-ze względu na jod dla naszej alergicznej córeczki.I znowu nie zobacze moich gór ukochanych...

Mysiu, życzę Wam odpoczynku!! I oby Fili był grzeczny, no i oczywiście dużo chwil z mężem!!:tak::-)

wrocilam wczoraj z tygodniowego pobytu nad jeziorkiem niestety pogoda katastrofa caly tydzien padalo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro wieczorem znowu jade i mam nadzieje ze ten tydzien bedzie duzo cieplejszy bo jak sie choc troche nie opale to sie wkurze..:no::-p:wściekła/y:

madzix: ja też często robiłam przed ciążą wypady w górki, a wakacje kilka razy pod rząd spędzałam w Wysokich Tatrach (mieszkaliśmy w Starym Smokowcu), zimą zresztą też warto tam pojechać, choćby po to, żeby wjechać kolejką linową na Tatrzańską Łomnicę (drugi szczyt po Gerlachu w Tatrach) - totalny odlot! :-D Byłaś może?

Czas Dziewczyny to nadrobić:tak: Jak nie teraz to chociaż jak dzieciaczki podrosną, bo naprawdę warto:tak: I morze i góry mają swój urok i są niepowtarzalne:happy:

reklama
Gosia,jak drugie bedzie takie sliczne jak pierwsze,to ja sie chyba u ciebie zapisze na czwarte...:-)
My jedziemy w polowie sierpnia,po chrzcinach i ciekawe jaka bedzie pogoda...:happy2:

Do góry