reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

pierwsze usg w tej ciąży, specjalnie poszłam do gina, który ma usg w gabinecie (państwowo), nie prowadzi mojej ciąży, ale jestw porządku... nie mogłam się doczekać 30 sierpnia, ale wtedy będę miała usg na jednym z nowszych aparatów w szczecinie...

reklama
hihi, nie wiedzialam gdzie wstawic zdjecie, wiec wstawiam je tutaj:)oto moja kochana chrzesniaczka:)-Agacia:)

nie wiem co prawda, czy uda mi sie wstawic djecie, ale zobaczymy, postaram sie:)

według usg o tydzien starsze niż z OM, ale bład usg to +/- 7 dni wiec potwierdze dopiero po drugim usg 30 sierpnia - nie moge się doczekać :)

reklama
A ja byłam dzisiaj na usg, nie wytrymałam o 5 września i poszlam. to było najlepsze co mogłam zrobić dla siebie i bąbelka. Widziałam bijące serduszko i nareszcie wiem że wszystko jest ok. To niesamowite, widziałam ja pływa i rusza rączkami i nóżkami(chyba to były rączki i nóżki :laugh:), tak się wiercił, że laekarz nie mógł sobie poradzić ze złapaniem na monitorze sreca. Mój Wiercipięta ma 46 mm i jest cudowny... Ufff Jestem szczęsliwa...

Do góry