reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

index.php

reklama
Kasianka - gratuluje bliźniakow :laugh: ja tez jestem podwojna mama tyle ze moje sa juz od 5 miesiecy na swiecie - ur.sie 5 marca 2005r. Dbaj o siebie i duzo sie oszczedzaj bo z blizniakami jest duzo ciezej - ja lezalam w domu od 8 tygodnia ( a urodzilam w 33 tyg.) Zycze ci duzo sily i wytrwalosci powodzenia

Asiulek!, nareszcie podwójna mama:) nie przerażaj mnie z tym leżeniem,,, ja się od tygodnia czuję kiepsko, ale mam nadzieję, że to przejdzie... bardzo bym chciała kiedyś z Tobą pogadać, mam tysiące pytań..ale Ty pewnie nie znajdziesz czasu, bo dzieciaczki masz jeszcze malutkie ..pozdrawiam Ciebie i Twoje słonka..

Kasianka - pewnie ze mozemy pogadac - znajde czas - jestem nocny marek z dzieci cala noc przesypiaja
podam ci muj numer gg 2149426

Kasianka - co do lezenia to w twoim przypadku moze byc zupelnie inaczej - kazda ciaza jest inna - na forum blizniaczym sa mamy ktore donosily do terminu( a kilka nawet przenosilo blizniaki) pozdrawiam

reklama
Do góry