reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze urodziny :)

Tak..no i my jak zwykle na szarym koncu.

Ewan - spelnienia wszystkich marzen, samej radosci z Danonka, duzo gosci w Waszym nowym pensjonacie:)...i czego tylko jeszcze sobie zazyczysz.

Iwonko - szybkiego powrotu mezusia:), samych pogodnych dni i usmiechu na codzien!

Caluski dla Jubilatek od Julinka i Jagusi

reklama
A tak przy okazji to życzonka dla KOCI
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
43925d1183401898-nasze-swieta-urodzinyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justynko,dziękuję Ci bardzo!!!I tak mi wstyd bo przecież jakiś czas temu i Ty miałaś urodzinki a ja byłam taka zakręcona,że w końcu słówka nawet Ci nie wysłałam a pamiętałam!!!Naprawdę!!!Buziaki!!!

Kociu kochana,ja zerkam na listę a tu się okazuje że ty z 2 lipca jesteś,a byłam pewna że z 3-go jak Zuza:eek::zawstydzona/y:-wybacz....

Kasieńko!

Aby każda chwila była radosna,aby życie mialo slodki smak czereśni,ludzie na których Ci zależy aby zawsze szli obok Ciebie,a światło nadziei i miłości nigdy nawet nie przygasło w Twoim sercu! Bądź oceanem tajemnic-jak to kobieta,a jednoczesnie otwórz swą duszę tylko dla wybranych....Miej tańczące chochliki w zanadrzu i obys nigdy nie zatraciła w sobie dziecka! Życia pełnego entuzjazmu i optymizmu oraz spełnienia w każdej życiowej roli w tym szczególnym dniu życzy Ci Olka z Darkiem i malutkiem

No niestety Oleńko,Zuza lekko się spóźniła z urodzeniem się;-);-);-)A za śliczne życzonka baaardzo dziękuję!

Kociu wszystkiego co najpiekniejsze,miłości,usmiechu oraz żebys zawsze była tak usmiechnięta i pogodna jak do tej pory:-):-).....BUZIAKI!!

nie wiem czemu ale ja tez myślałam Kociu że ty z 3 jesteś, chyba kiedyś pisałaś że będziecie razem z Zuzią obchodziły urodzinki i tak sobie zakodowałam:tak:
bardzo przepraszam za gapowe i pędzę z życzeniami:rofl2: DUżO SZCZęSCIA I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, ZADOWOLENIA Z CóRCI I MężA:-D

ja mam tutaj mistrza w spóźnialstwie:zawstydzona/y:

Kociu Wszystkiego Najlepszego,domku z basenem,wygranej w lotka , szczęścia ogromnego jednym słowem spełnienia najskrytszych marzeń:happy:buziaczki:tak:

reklama
Tytul mistrza to ja chyba jednak zachowam...

Kociu - radosci wszelkiej, milosci, zdrowka, slonecznych dni, optymizmu, wszystkiego czego zapragniesz....I mnostwa niespodzianek:)

Do góry